Най-желаният ерген! – Edna.bg

0
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Снимка:
Getty/Guliver

Британският принц Хари, цялото име на когото е принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, бе обявен за най-желания ерген в света.

Така той изпреварвайки звезди от спорта и киното, сред които Джордж Клуни и Джак Никълсън.

Малкият брат на принц Уилям, който в момента се намира на мисия като пилот на военен хеликоптер в Афганистан, оглави класацията на 40-те най-желани ергени в света на американското списание „Таун енд Кънтри“, цитирани от „БГНЕС“.

Той изпревари редица от най-известните ергени в Холивуд.

„Малкият брат на принц Уилям флиртува и кара хеликоптери Апачи с еднаква увереност“, съобщи списанието си в коментар за 28-годишния принц.

Също като по-големият си брат, Хари гони кариера в армията

Освен това малко са жените, които не си мечтаят тайничко да се сбъднат детските им мечти и да станат принцеси.

Хари се старае да се занимава с благотворителност, както правеше покойната му майка Даяна

В класацията са включени още няколко европейски кралски особи, сред които гръцкият принц Филипос, внукът на Грейс Кели принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, шведският принц Карл Филип и белгийският принц Амедео.

Като повечето благородници в Англия, и Хари е запален по спорта поло

Тази година на 15 септември Хари ще навърши 29 години, но все още не мисли за женитба. След раздялата му с дъщерята на южноафриканския мултимилионер Чарлс Дейви – Челси, не се знае той да има друга приятелка.

През август 2012 обаче избухна скандал с негови голи снимки, направени по време на почивка. Отзвукът в медиите беше много голям, но най-любопитното е, че Хари бе поканен да се снимки в порно филм за 10 милиона паунда. Разбира се, той отказа щедрото предложение.

Спортните звезди, като голф съзтезателят Адам Скот, звездата от американския футбол Тим Тебоу и бейзболният играч Джеръми Лин също са сред най-желаните ергени.

Добре представени са и децата на големи звезди – четиримата сина на певеца Брайън Фери – Мерлин, Айзък, Отис и Тара, синът на Арнолд Шварценегер Патрик, синът актьор на Клинт Истууд – Скот, както и ившият приятел на Тейлър Суифт – Конър Кнеди и други.

А вие, дами, на какво мнение сте?

Бихте ли си пожелали за съпруг някой от тези мъже?