Милен Радуканов: ЦСКА е моят дом

5
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Милен Радуканов се завърна официално в ЦСКА. Неговата задача е да помага на всички в клуба – треньори, скаути и на ДЮШ. Приоритет е работата с Миодраг Йешич, където двамата могат да бъдат много полезни един на друг. „ЦСКА е моят дом. Сега ще се уча няколко месеца от БАТЕ (Борисов). Надявам се феновете да не са ме запомнили с нещо лошо“, каза Радуканов пред „Меридиан Мач“.

Специалистът заминава на стаж в БАТЕ и за целта ще бъде в Анталия от 17 до 28 февруари. Там ще се учи от Виктор Гончаренко. Радуканов ще съдейства и за побратимяването на двата клуба.

„Ще направя всичко възможно да се възползвам от шанса, който ми се дава. Назначаването на Аспарух Никодимов и Росен Кирилов също е много положително за ЦСКА. Трябва да направим всичко по силите си за доброто на клуба. Не мога да коментирам на какъв пост се връщам. Има собственици, които трябва да обявят това. Най-добре те да кажат. Ще помагам с каквото мога. Все още не сме измислили точното наименование на моята длъжност.

„Стажът в БАТЕ е лично моя идея, която бе подкрепена от собствениците. Това е истината и реалността за ЦСКА. Шефовете искат подготвени кадри, като най-добрата възможност е тази. При БАТЕ всичко ще е реално за нас. Стаж в Барселона или Реал Мадрид е само за реклама. Домусчиев обича подобни неща“, добави Радуканов.