[Press Release] До 80% отстъпка за всички марки телефони в магазините на VIVACOM през януари

1
Добави коментар
user888
user888

[Press Release] До 80% отстъпка за всички марки телефони в магазините на VIVACOM през януари

Специалното намаление важи само до края на месеца.

От края на тази седмица VIVACOM започва специално

намаление на телефони във всичките си магазини в страната. Отстъпките за мобилните устройства ще достигат до 80% от първоначалната им стойност, като намалението се начислява върху вече субсидираните от телекома цени. Заради регистрирания силен интерес от страна на потребителите това е третата такава кампания, която телекома прави в рамките на половин година.

Една от основните характеристики на настоящата оферта е, че VIVACOM осигурява сериозни отстъпки включително за най-търсените модели смартфони. Така при стандартна цена от 229.90 лв. за Nokia Lumia 710, потребителите ще могат да го закупят за 99.99 лв., SONY XPERIA GO  ще се предлага със 70 лв. по-ниско от пазарната си цена, а LG OPTIMUS L5 ще струва 30 вместо 130 лв.

Размерът на намалението ще варира в зависимост от избора на тарифен план, модела телефон, както и от срока на договора. Кампанията ще се проведе в рамките на две седмици от петък, 18 януари 2012 г. до четвъртък, 31 януари във всички търговски обекти на компанията. Потребителите, които искат да се възползват от условията, ще трябва да изберат нов тарифен план, както и да са готови да платят избрания модел в брой.

Тагове: Vivacom