10 звездни сватби от 2012 г.

7
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 16.01.2013

2012 г. бе изпълнена със звук от сватбени камбани, бели рокли, смокинги и заветното „да“, което изрекоха не една и две звездни двойки. Една от най-обсъжданите сватби през 2012 г. бе тази на певеца и актьор Джъстин Тимбърлейк и актрисата Джесика Бийл. Двамата сключиха брак на 19 октомври в Южна Италия, като частна компания бе наета да се грижи за сигурността на влюбените и техните близки. Сред шумно коментираните бракове бе и този на бившия съпруг на покойната вече Уитни Хюстън Боби Браун, който 3 месеца след смъртта на певицата се ожени за годеницата си Алисия Етеридж. Ето още 10 звездни сватби от 2012 г.

Виж още: 10 от най-скандалните холивудски раздели 10-те най-сексапилни звездни майки

1. Джилиан Андерсън и Дейвид Духовни Най-изненадващата сватба на годината определено бе тази на Джилиан Андерсън и Дейвид Духовни. В продължение на години между агентите Мълдър и Скъли (Духовни и Андерсън си партнираха в култовия телевизионен сериал „Досиетата Х“) нямаше и намек за интимност и изведнъж, 10 години след края на поредицата, двамата сключиха брак.

2. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли Не по-малко интригуваща бе и сватбата на Райън Рейнолдс, който се венча за младата актриса Блейк Лайвли на интимна церемония в Южна Калифорния.

3. Матю Макконъхи и Камила Алвес 42-годишният Матю Макконъхи кък най-накрая се реши и мина под венчило с дългогодишната си приятелка и майка на децата му – Камила Алвес. Холивудският ас реши церемонията да бъде в тесен семеен кръг в Тексас.

4. Ан Хатауей и Адам Шулман Актрисата Ан Хатауей пък се омъжи за приятеля си Адам Шулман на скромна церемония в Калифорния, а американската актриса и продуцент Дрю Баримор се венча за трети път – за арт консултанта Уил Копелман. Интересна подробност е, че по време на сватбата им Дрю вече беше бременна с първото им дете, което роди по-късно през октомври и кръсти Олив.

5. Алек Болдуин и Хилария Томас Популярният холивудски актьор Алек Болдуин също мина под венчило през 2012 г. Той се ожени за любимата си – инструкторката по йога Хилария Томас, на католическа церемония в Ню Йорк, като сред гостите бяха режисьорът Уди Алън и актрисата Тина Фей, партньорка на Болдуин в хитовия телевизионен сериал „Рокфелер плаза 30″ .

6. Синтия Никсън и Кристин Маринони Актрисата Синтия Никсън (която познаваме повече като Миранда от „Сексът и градът“) сключи брак с дългогодишната си приятелка Кристин Маринони. Двете се сгодиха преди три години, но чакаха да легализират гей браковете в Ню Йорк преди да вдигнат сватба.

7. Натали Портман и Бенджамин Милпие Звездата от „Черен лебед“ Натали Портман се омъжи за хореографа Бенджамин Милпие. Двамата си казаха „да“ в дома им в Калифорния на специална еврейска церемония през очите на около 60 души.

8. Марк Зукърбърг и Присила Чан Създателят на социалната мрежа Марк Зукърбърг изненадващо се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан на скромна церемония в двора на къщата им в Пало Алто, Калифорния, пред по-малко от стотина души. Двамата запазиха в тайна до последно случващото се не само от медиите, но и от гостите.

9. Ясен Велчев и Преслава Пейчева Сред родните знаменитости, сключили брак, са музикантите от група „Те“ Ясен Велчев и Преслава Пейчева. На представянето на парчето си „Обичай ме“ те изненадаха всички присъстващи с новината, че през лятото тайно са минали под венчилото.

10. Ники Илиев и Саня Борисова Сватбата на актьора и режисьор Ники Илиев и актрисата Саня Борисова също бе едно от най-шумно отразяваните и коментирани събития на годината. Двамата си казаха „Да!“ в тесен кръг от приятели, близки и роднини. Сватбената церемония бе на поляната над Ковачевица сред красивата природа.

По материал на Vesti.bg

Коментари

коментар(а)