БОТАНИС ГЕЛ-БАЛСАМ ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН 500мл /BOTANIS PFERDEBALSAM GEL/

1
Добави коментар
medicam
medicam

БОТАНИС ГЕЛ – БАЛСАМ ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН 500мл. Има две фази на действие – І – ОХЛАЖДАЩА, ІІ – ЗАТОПЛЯЩА Състав: екстракт от високопланинска арника,бял равнец,маточина,мента,камфор,лайка,дилянка,урея,масло от резене,рициново масло и етерични масла.Ценните билкови екстракти и етерични масла възстановяват,подобряват, стимулират и стабилизират оросяването на съдовете,мускулите,ставите и сухожилията.

Охлажда , поддържа , освежава и облекчава при физическо напрежение и натоварване на крайниците,спомага за мускулите и ставите.Предотвратява чупливостта на стените на кръвоносните съдове.Облекчава и действа благоприятно при пренапрежение,притежава много добре изразено успокояващо,тонизиращо, и възстановяващо дейстиве при физическа и емоционална умора (стрес), след упражнения,спорт,след натоварване на мускулите,ставите и крайниците.Отморява бързо,облекчава, възстановява и релаксира при оплаквания в мускулите,ставите и крайниците,сухожилията,успокоява и възстановява опорно–двигателния апарат,предотвратява чупливостта на стените на кръвоносните съдове. Неутрален за кожата и разтворим във вода. Употреба:Обилно количество се нанася и се масажира активно.При необходимост да се повтори. За многократна,ежедневна,дългосрочна употреба.При предварително затопляне гелът навлиза в по-голяма дълбочина и активното му действие осезаемо се засилва и усеща.Да не се нанася върху лигавици,очи и рани. След употреба да се измиват ръцете!  

Състав (INCI).:див (конски) кестен, бял равнец, маточина, план. Арника, мента, камфор, лайка, валериан, хума,бял вазелин,уреа,масло от плода на резене,риц. масло,растителни масла,стеаринова к-на и др.Защитена марка.

Произведено от: Гланкос-1934–Германия.

Посетете онлайн магазините ни

http://kozmetika-za-kosa.shopmania.biz

http://sanitarnimateriali.shopmania.bi

http://drogeria-bg.shopmania.biz

 

web counter