Витаслим Лайт (Vitaslim Light)

2
Добави коментар
girl
girl

Витаслим Лайт (Vitaslim Light)

Vitaslim Light е изключително ефикасен био продукт за бързо отслабване и дълготрайно регулиране на теглото. Уникалната комбинация на две доказали се в медицински изследвания съставки осигуряват резултати без никакви странични ефекти – PinnoThin и CLA (конюгирана линолова киселина). Те си взаимодействат в две ключови насоки при отслабването – изгаряне на повече калории и приемане на по-малко храна. Изцяло натуралните съставки правят Vitaslim Light един от най-чистите и здравословни био продукти за отслабване, който действа в пъти по-бързо от конвенционалните методи за отслабване.

PinnoThin е масло от шишарка на Корейски бор, което съдържа силни съставки, потискащи апетита и ефективно намаляващи преяждането. Създава чувство на пълнота и ситост, като тялото не изпитва остри нужди от хранителни вещества.

CLA или конюгираната линолова киселина подобрява метаболизма на мастните клетки (мазнините) в тялото, като спомага на тялото да ги израря по-бързо и ефикасно. При изгарянето им в митохондриите на клетките се отделя и значително количество енергия, която се използва от тялото за задоволяване на ежедневните му нужди. CLA насочва действието си точно към подкожните слоеве мазнина, в областите около корема и бедрата, като прави фигурата по-стегната и изчистена – със значително по-малко килограми. CLA изгаря мазнините по естествен начин дори, когато тялото е в почивка и затова Vitaslim Light е подходящ био продукт както за спортисти, така и за хора с по-спокоен и заседнал начин на живот.

Капсулите на Vitaslim Light са произведени по технологията Licaps и са:

Без глутен

Без разтворители

Без ГМО

Без консерванти

Без захар

Приемайте по 1-2 капсули Витаслим Лайт 3 пъти дневно около 1 час преди хранене. За най-добри и дълготрайни резултати приемайте Витаслим Лайт всеки ден, за период от най-малко 3 месеца.

Няма никакви странични ефекти. Не е препоръчително да се употребява от бременни жени или кърмачки – консултирайте се с лекар в тези ситуации. Продуктът не е подходящ за хора, които имат алергии и чувствителност към рибни продукти.