Мъжка мода есен-зима 2013/14: Необикновеният Valentino

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

Мъжка мода есен-зима 2013/14: Необикновеният Valentino

Модна къща Valentino бе сред първите показали своите колекции по време на Седмицата на мъжката мода в Париж. В преследване на перфекционизма, дизайнерите на марката Мария Грация Киури и Пиер Паоло Пичоли са представили голямо разнообразие от елегантни и модерни предложения за изискания мъж. „Нашата цел в колекцията е да направим обикновените неща необикновени”, заявява Пичоли. 

 

Можем да считаме мисията за изпълнена. Дали с добавянето на неочакван акцент в дизайна на  моделите, с прибавянето на нестандартен аксесоар към визията или с разчупена комбинация на облекла, превличаща погледа, но запазваща необходимата доза стил – всичко това прави колекцията необикновена. 

 

 

Палтата и якетата с вграден колан от лъскава материя, подчертаващ талията, са сред първите елементи, които правят визиите различни. Дизайнерите на марката показват още серия облекла с color-block детайли, както и класически връхни дрехи, разнообразени със специфичен принт, имитиращ текстурата на туид, гледан през увеличително стъкло. Необикновената мъжка визия е допълнена още и от карирани пелерини, сака и цели костюми, както и от официални кожени якета.

 

 

17-01-2013

Автор : Недялко Неделчев

Снимки : Press