Конференция „Да погледнем заедно на Изток“

34
Добави коментар
mirosster
mirosster

Конференцията се организира за първи път по инициатива на Българо-китайската търговско-промишлена камара в сътрудничество с българските клубове „Приятели на Китай“ и Бизнес асоциация България-Хонконг, и има за цел да обедини всички национални, регионални, бизнес и културни организации и да отговори на новите идеи на китайското правителство във взаимодействието и развитието на взаимоотношенията с държавите от Централна и Източна Европа.

От години нашата главна цел е да подпомагаме бизнес дейността и икономическите отношения между физическите и юридически лица, намиращи се на територията на Китайската Народна Република и Република България.  Поради нарастващия брой китайски инвеститори в България считаме, че страната ни ще става все по-атрактивна дестинация за приятелите ни от Далечния Изток.

Очакванията и от двете страни са не само за обмен на актуална информация относно юридическите и икономически възможности за бизнес в Китай и България, но и за намирането на успешен метод за реализиране на контакти, които да прераснат в успешно и ползотворно бизнес партньорство.

 

Програма на конференцията

Повече за конференцията

 

Конференцията ще се проведе на 24 януари 2013 година

от 18:00 часа в гр. София, хотел „Шератон“, зала „Сердика“

 

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на телефон 02/ 865 88 99 или на следния мейл [email protected].

Лице за контакт – Гергана Бъчева

Телефон: 02/ 865 88 99

e-mail: [email protected]

Моля да изпратите потвърждение за Вашето присъствие не по-късно от 23 януари 2012г. (сряда), на посоченият по-горе телефон или e-mail адрес.