Най-сексапилните актьори в света

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Jenite.bg обичаме класации, особено такива, в които оценяваме различни мъже. Първо определихме кой е най-сексапилния мъж за 2012, а сега търсим и любимия на нашата аудитория български актьор.

Един мъж, чието име обикновено не влиза толкова често в подобни класации, се оказа, че е най-секси според списание „Тотал филм”, съобщава БТА. Всъщност съвсем наскоро същият зае второ място в класацията на Glamour за Топ 10 на най-сексапилните мъже на 2012. Британецът Том Хидълстън играе в „Отмъстителите”, Тор”, „Боен кон”. Той е успял да измести от челното място и нашумелия си сънародник Робърт Патинсън, и чаровния канадец Райън Гослинг.

Впрочем в тази класация много от актьорите са сред нашите фаворити. Първите трима са последвани от заелите съответно позиции 4 и 5: британският актьор Бенедикт Къмбърбач, прочул се като телевизионния Шерлок Холмс, и Ричард Армитидж, познат още като Торин от „Хобит: Неочаквано пътешествие“.

Том Харди, който ни впечатли с ролята си в последния филм за Батман, е на шесто място. Седми е 66-годишният британец Алън Рикман, осми – Майкъл Фасбендер и девети – лошото момче на Холивуд Робърт Дауни-младши.

На последното, десето място, стои австралиецът Крис Хемсуърт, който изпълнява главната роля във филма „Тор“. Как ви се струва подобна подредба по сексапилни заслуги?