Манчестър Сити – Фулъм

31
Добави коментар
premier
premier

Футболни прогнози

Манчестър Сити – Фулъм Дата: 2013-01-19 17:00:00 Турнир: Англия, Премиър Лийг

Бербатов се завръща за Фулъм срещу шампионите на Англия

Димитър Бербатов се завръща в стартовия състав на Фулъм за мача с Манчестър Сити в събота, потвърди мениджърът на лондончани Мартин Йол.

Българският нападател не игра в преиграването на мача срещу Блекпул от турнира за ФА Къп, тъй като получи почивка от своя холандски треньор.

Той обаче се завръща в игра и ще води атаката на „котиджърс“ на „Етихад“. Стив Сидуел също ще може да помага на своите съотборници, тъй като се оправи от контузия на подколянното сухожилие. Мамаду Диар и Керим Фрай остават в лазарета на лондонския клуб.

Силва: Нямаме право на грешка

Основният полузащитник на английския шампион Манчестър Сити Давид Силва вярва в шансовете на тима си за защита на титлата от Висшата лига, въпреки пасива от седем точки спрямо лидера Манчестър Юнайтед. За да се случи това обаче, Сити не може да си позволи да допуска загуба до края на шампионата, смята Силва.

Ман Сити успя да спечели титлата в Англия миналия сезон, след като в заключителните кръгове на първенството успя да стопи преднината от осем точки на Ман Юнайтед. Давид Силва е сигурен, че подобен сценарий е напълно възможен и през тази кампания, но за тази цел той и съотборниците му трябва да останат безгрешни до края.

„Това, което можем да направим в момента е да продължаваме с добрите си игри, с което да държим Ман Юнайтед под напрежение. Все още нищо не е загубено. Ако загубим дори една среща обаче, разликата помежду ни ще стане 10 точки и тогава вече ще бъде много трудно да се борим за титлата“, каза Силва.

27-годишният плеймейкър още смята, че тежката програма на Ман Юнайтед, които продължават да се състезават и в Шампионската лига, може да бъде от полза за неговия тим в постигането на крайната цел. Силва е радостен, че в последните мачове най-сетне късметът почва да работи и за Сити, надявайки това да продължава и занапред.

Коефициенти на DOXXbet

Ман Сити да победи – 1.25
Равен – 5.80
Фулъм да победи – 9.20

* DOXXbet предлага до 150 EUR БОНУС на новите си клиенти!