Магическо гребенче за твърде космати мъже

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Казвали ли са ви, че приличате на Чубака? Ако отговорът ви е да, имаме спасение за вашето обилно окосмение. То, разбира се, идва от нашите приятели Japan Trend Shop. Въпросното се нарича Mudage Jolie Body Hair Thinner или на нашенски казано – магическо гребенче за разреждане на космИ, снабдено със специални ножчета.

За специални случаи с любимата жена или за личния ви комфорт, когато се докосвате в романтична самота, това гребенче не само ще ви даде по-високо самочувствие, но и ще ви дари с осезаемо по-малко окосмение. Както виждате на красноречивите илюстрации, с няколко прости движения вие ще еволюирате от космата топка в далеч по-приемливо на вид и допир същество.

Край на гръдното окосмение, пролазващо издайнически над деколтето на тениската ви. Край на косматото пуловерче на гърба, което винаги се забелязва. Ако не сте привърженици на кола маската и всъщност не искате да се превръщате в метро-гол охлюв, ви трябва това малко, но много полезно гребенче и в миг ще спрете да стряскате девойките около себе си.

JapanTrendShop

Според производителите, Mudage Jolie Body Hair Thinner е безопасен и лесен за употреба уред, който изобщо не бива да ви бъде срам да използвате. Той ще бъде решението на всичките ви космати дилеми. Местата, на които не е добре да го използвате, са лицето и интимните части.

Сигурни сме, че вече се питате колко ли струва тази рожба на японската инженерна мисъл. Отговорът е удовлетворителен – 33 долара, а мястото, от което можете да поръчате, се намира на един клик разстояние: КЛИК.