Съвършенни ръце! Не е за вярване – красиви нокти с гелиш лак SNB само за 5 лв. вместо за 20лв. от салон NURI!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Предимството на гел лаковете е тяхната издръжливост и блясък на покритието. Ноктите остават непокътнати през цялото време. Не увреждат нокътната плочка, точно обратното. Твърдият и еластичен слой лак защитава нокътя от нараняване и чупене.

Салон за красота „Нури“ предлага на своите клиенти уютна обстановка, любезно обслужване, професионализъм и качество на предлаганите услуги. Нашият екип ще ви помогне да откриете своя уникален стил, подхождайки индивидуално към всеки един клиент. Независимо дали ви предстои празничен ден или просто искате да сте неотразими по друг повод ние ще вложим цялото си умение и професионализъм, за да задоволим специфичните нужди на всеки един от вас. Желанието ни е да удовлетворим и най-високите изисквания на клиента в комбинация с висококачествените продукти на водещи фирми в козметиката като Alfaparf Milano, Saphir Professional, O.P.I., SNB Professional и др.

 

Офертата включва:

Почистване на стария лак;Оформяне на нокътната плочка;Избутване на кожичките;Полиране на нокътната плочка;Нанасяне на основа OPI;Два 2  слоя гел лак в цвят по избор OPI;Нанасяне на топ лак OPI;Нанасяне на изсушител.

Gelish e първият хибриден лак, с който ще забравите за надраскания или обелен маникюр.Продуктът съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа  до 3 седмици без дефекти, без напукване и износване на покритието, като запазва брилянтния си блясък.

Условия
Валидност на ваучерите от 19.01.2013 г. до 19.03.2013 г.;Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък;Ваучерът включва:

Съвършенни ръце! Не е за вярване – красиви нокти с гелиш лак SNB само за 5 лв. вместо за 20лв. от салон NURI!

Предварително записване на час на телефон : 0877/ 920 119;Резервиран и неизползван час се губи от клиента; За да използвате услугата, задължително представете вашия разпечатан ваучер в салона;Намалението може да се ползва със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВсички условия за ползване на Kolektivni.bg След изтичане на офертата имате срок от 3 дни да платите вашите заявени ваучери.