Витаслим Фитнес (Vitaslim Fitness) 30 капсули

1
Добави коментар
girl
girl

Витаслим Фитнес (Vitaslim Fitness) 30 капсули

Vitaslim Fitness е съставен изцяло от натурален, чист L-карнитин. Vitaslim Fitness Ви помага за бързото, безпроблемно и пълно изгаряне на всяка мазнина, спомага за лесното редуциране на телесната маса и най-вече стопява подкожните мазнини. С помощта на Vitaslim Fitness много бързо ще успеете да постигнете така желаното атлетично тяло и ще подобрите значително мускулния си тонус. С Vitaslim Fitness няма да го има чувството на умора или отпадналост, като след физическо натоварване или вид спорт. Също така може да се използва и след различни упражнения, защото помага на тялото да се възстанови много бързо. L-карнитин е елемент, който има доказан ефект, тъй като дава енергия на всяка една клетка, подкрепя имунната система и помага за дейността на сърцето. Може да се използва от бременни и кърмещи, от възрастни хора, от вегетарианци.

Как действа Vitaslim Fitness?

L-карнитинът, съдържащ се във Vitaslim Fitness помага за обмяната на мастните киселини и метаболизма. L-карнитинът успява да превърне мазнините в чиста енергия, като по този начин се изхвърлят и ненужните вещества извън клетката. Vitaslim Fitness стопява излишните мазнини без да е нужно да правите упражнения или да тренирате. Благодарение на Vitaslim Fitness контрола над телесното тегло вече е много лесна и постижима цел. Vitaslim Fitness  е много ценен продукт и когато вече спортувате, защото понижава нивото на млечната киселина и амоняка, като повишава Вашата издръжливост и така не се чувствате отпаднали и уморени.

Vitaslim Fitness намалява дискомфорта след фитнес упражнения, защото функциите на всички мускулни тъкани се запазват и подобряват. Кръвообращението и съотношението между мускулна и мастна маса значително се подобряват. Доставката на кислород към мускулите се повишава, като така се осигурява енергия най–вече чрез стопяване на мазнините, без да се разграждат протеини. Vitaslim Fitness е необходим като хранителна добавка към режима на хранене на вегетарианците, понеже приема на месо е ограничен и води до липса на L-карнитин в организма, най-вече при жените. Същата липса се наблюдава при бременност и кърмене. Vitaslim Fitness е подходящ да се използва и от възрастни хора, тъй като с напредването на възрастта тялото произвежда по-малко L-карнитин и метаболизма се забавя.