Здравейте и добре дошли на страницата за ветроходна почивка на море с яхта или катамаран под наем в Гърция!

1
Добави коментар
girl
girl

В Маршрути сме представили на Вашето внимание както дестинации в Гърция, по които сме плавали неведнъж, така и най-популярните такива, които дават възможност да се посетят максимален брой интересни места, достъпни по море с ветроходна лодка. Те са организирани по такъв начин, че да се получи оптимална комбинация между приключения по море и спирания за почивка и разглеждане на забележителности.
Това, разбира се, далеч не означава, че нови маршрути, различни от посочените, не биха могли да бъдат обмислени, планирани, и не на последно място – изпълнени. Ако имате идеи, различни от нашите, не се колебайте да се свържете с нас и да ги споделите – защо да не ги осъществим заедно.

Името на раздел Лодки говори само за себе си – тук ще намерите характеристиките на яхтите под наем, подходящи за ветроходна ваканция, които можем да ви осигурим благодарение на нашите партньори – чартърни компании в Гърция. Тук ще можете да разгледате различните типове лодки, предлагани от чартърните компании,  да сравните характеристиките им, съотношението цена-качество, и ще можете да направите своя избор. Постарали сме се да прибавим и богат снимков материал, който да ви улесни в този нелек избор, посочили сме кои лодки според нас са най-подходящи и, разбира се, оставаме отворени за всякакви въпроси, възникнали от ваша страна.