Про Бюти Новини

1
Добави коментар
probeauty
probeauty

                                                                                   !!! ПО-КРАСИВИ И ВЛЮБЕНИ  ЗА СВ.ВАЛЕНТИН !!! 
СПЕЧЕЛETE  HYALURON SENSATION CREAM – ИНТЕНЗИВЕН,  ХИДРАТИРАЩ  КРЕМ  С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ  ОТ ИНОВАТИВНАТА СЕРИЯ  HYDRO ACTIVE НА PHYRIS!!!                         Станете част от Facebook общността на немската, хай-тек козметика PHYRIS Premium Spa Cosmetic Bulgaria до 14.02.2013г.!
ХАРЕСАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ С ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ  FB СТРАНИЦАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ХАЙ-ТЕК  КОЗМЕТИКА PHYRIS – http://bg-bg.facebook.com/pages/PHYRIS-Premium-Spa-Cosmetic-Bulgaria или коментирайте снимка и продукти PHYRIS. Един от Вас ще спечели ИНОВАТИВНИЯ  HYALURON SENSATION CREAM – интензивен,  хидратиращ  крем с хиалуронова киселина с удължено освобождаване от  серията   HYDRO ACTIVE на PHYRIS. Колкото повече споделяте и коментирате продуктите, които са Ви впечатлили, толкова шанса Ви е по-голям.
ПЕЧЕЛИВШИЯТ ще бъде изтеглен и обявен на FB страницата и на www.probeautybg.com на 14.02.2013г. С лично съобщение ще му честитим  добрата новина и ще се свържем с него, за да уточним на какъв адрес да изпратим неговия  ПОДАРЪК .Фирма „Про Бюти”ЕООД и PHYRIS Premium Spa Cosmetic Ви пожелават  много късмет  и благополучие през 2013г.!                                                                                                     
 

Вие сте УНИКАЛНИ – PHYRIS също!Професионална, модерна, хай-тек козметика на бъдещето за постигане на „WOW” ефект и съвършена красота… вече и в България!Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание PHYRIS Premium Spa Cosmetic – първокласна, професионална, немска СПА козметика, разработена на основата на ценни растителни съставки и високи технологии, осигуряващи прецизна грижа и максимална ефективност за кожата. Най-новите постижения в областта на естетичната дерматология и козметология са залегнали в концепцията и ексклузивните формули на всички продукти на марката, за да гарантират видими терапевтични резултати. Интензивното, но деликатно третиране елиминира изцяло проблемите на кожата, без да ги маскира, като „WOW” ефекта и видим още след първото нанасяне.Разковничето: Хай-тек биотехнологии, с които многократно се усилва действието на активните вещества и проникването им в най-долните слоеве на кожата. За това високотехнологичните продукти са модерната козметична грижа на бъдещето, която оставя в миналото инвазивни методи на естетичната дерматология като иглена мезотерапия  или  третирането с апарати като ултразвук, йонизация и др.

продължава>

 
Бъдете в крак с най-новото в областта на козметиката и терапиите за красота. Възползвайте се от нашите СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ и ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ!РЕГИСТРИРАЙТЕ се в нашия сайт, за да получавате актуална информация за всичко ново, интересно и вълнуващо…както и за приятните ни изненади…