Виж Мая на Магапаса на какво заприлича

5
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Виж Мая на Магапаса на какво заприлича

Мая изглежда състарена и уморена, явно работата в САЩ не й оставя много време за поддръжка

Мая, бившата половинка на Магапаса на сцената и в живота, се е позанемарила, видя Kliuki.ws. Фолкзвездата Рени се срещна с бившата фолкаджийка в САЩ. Мая е известна с гостоприемството си и винаги посреща с ентусиазъм родните фолкзвезди. Тя поддържа близки отношения с много изпълнителки от лекия жанр, макар че разстоянието ги разделя. Нашенките не пропускат да й се обадят, когато са на турне или почивка в САЩ, където заедно обикалят нощните клубове.

Рени и Мая

На последните фотоси на Мая виждаме известна промяна. Бившата фолкпевица изглежда състарена и уморена. Не виждаме и обичайния тежък грим. Явно от много работа бившата половинка на Магапаса няма време за макиаж и прическа. Иначе си е почти същата – същите тънки вежди, същият цвят на косата, само деколтето е прекалено скромно. Свикнали сме да я виждаме с тоалети, които могат да засрамят всяка фолкзвезда.

Много слухове се носят за работата на Мая. Недоброжелателите й коментират, че приема всякакви оферти само и само за да живее в САЩ. Тя няма никакво намерение да се връща в България и се опитва да се устрои там, заедно с дъщеря си.

Клюки.вс препоръчва и: