В Окинава странно вещество от разбил се НЛО причини смъртта на милиони риби

1
Добави коментар
lozanov
lozanov

Снимка на мъртва риба, загинала от химическо вещество, изтекло от разбил се НЛО. Това е първият тревожен признак от катастрофата на НЛО край бреговете на Окинава. Милиони мъртви риби, с тегло повече от петдесет тона са по цялото протежение край бреговете на японските острови. Някои от мъртвите  риби имат признаци на тежки изгаряния и кървене от очите.

Бившият министър-председател на Япония Йошихико Нода  е подписал постановление за ограничаване на японските медии да отразяват  катастрофа на НЛО. Няколко местни агенции тихо са подали многобройни възражения срещу офиса на министър-председателя. Но засега все още няма никакви коментари, пише Inothernewz.com.

Inothernewz.com е една от малкото международни новинарски агенции, които разказват за катастрофата на НЛО, и ние бяхме в състояние да осъществим контакт с източник   в японското правителство, който знае повече за случката в  Окинава. Говорихме с него за мъртвата риба.

„Мога да потвърдя, умрялата риба, която се появи край  бреговете на Окинава, е пряк резултат от  катастрофата на НЛО.“ – казва източникът. „Ние имаме учени, които са на  JS Курама.

Това е корабът, който е извадил космическия кораб на повърхността  и учените са информирали министър-председателя, че по тяхно мнение, странното вещество изтича от повредения кораб и образува вредни изпарения, които се издигат на повърхността.

То не само ще убие всяка риба, която е наблизо, но димът затруднява дишането на екипажа на борда. Спасителната операция е била спряна за няколко часа, заради новите обстоятелства. Учените се опасяват, че новите, много опасни извънземни химични съединения проникват в морето и ще унищожат живота в него. “

Междувременно, в Окинава  няколко жители изглеждаха изненадани да видят милиони мъртви риби да се появят на иначе чистите брегове.

Източникът казва, че учените на борда на спасителния кораб JS Курама са изразили  загриженост пред  министър-председателя и военните служители, отговорни за изваждането на извънземния кораб, че горивото на НЛО може  да е лесно запалимо.

„Един учен смята, че морската вода ще започне да кипи, когато НЛО изпусне последните неизвестни вещества във водата“, казва той.

Inothernewz.com попита източника, кога министър-председателят ще вземе решение дали да позволи или не на японски медии да съобщят за това важно събитие.

„Японският народ има право да знае какво се е случило в японски води“, каза той. „Ето защо аз се съгласих на контакт. Прозрачността е много важна за мен, като държавен служител. Аз подозирам, че министър-председателя  може да има друг поглед върху ситуацията. Аз вярвам, че  ще измине дълъг период от време преди той да позволи да се появи някаква информация, ако въобще някога  направи това. Огорчен съм от него. “

„Аз съм съвсем сигурен, че представители на правителството  в следващите няколко часа  ще  изчистят  мъртвата риба крайбрежие на Окинава,“ – продължи той.

„Те няма да оставят никакви доказателства за такова събитие като катастрофа на НЛО. Те ще отричат  всичко. Министър-председател беше много ядосан на нашите служители от Военноморските сили, след като снимка на разбилия се НЛО се появи  на Inothernewz.com.

Той беше извън себе си. Флотът получи пряка заповед да не публикува и да не коментира това събитие, без съгласието на министър-председателя. „

http://www.veteranstoday.com/2013/01/17/ufo-blamed-for-millions-of-dead-fish-off-okinawa/