25 – годишният Октай Емин Мехмедов е нападателят на Доган

1
Добави коментар
papata129
papata129

25-годишен мъж е арестуван след опит за нападение ма Ахмед Доган.

По време на конгреса на ДПС в НДК 25 – годишният Октай Енимехмедов излезе на трибуната и насочи оръжие срещу партиен лидер. Веднага е задържан и отведен в Четвърто РУП. У него са открити газов пистолет и два ножа. Мъжът от Бургас и е криминално проявен – регистриран е за хулиганство, телесна повреда и грабеж.

Работата по случая продължава.

Октай Енимехмедов е брат на победителя от конкурса „Танцувай с мен“ на „Шоуто на Слави“ Метин Енимехмедов.

Октай Енимехмедов е студент в Университета за архитектура, строителство и геодезия. Той пети курс в специалността “Строителство, сгради, съоръжение”. Прекъснал е следването си през 2010-та и се е завърнал в училище една година по-късно. Според негови състуденти, Октай е слаб студент, оценките му са ниски и рядко посещава лекции. Живее под наем в квартира в центъра на София.

Метин Енимехмедов участва и спечели риалити шоуто „Танцувай с мен” в „Шоуто на Слави” през 2007 година. Наградата тогава беше червено „Ferrari 360 Modena“, което не успя да запали при връчването на ключовете на победителя. По-късно Метин Енимехмедов продаде автомобила. Той участва и в шоуто „България търси талант“. Двамата живеят в бургаския комплекс „Славейков“.

Срещу 25-годишния Октай Енимехмедов е образувано досъдебно производство. Той е задържан за 24 часа. В момента продължава огледът в НДК. Извършителят на престъплението е прегледан във ВМА, няма опасност за живота му, няма счупвания. Установени са само охлузвания по тялото му.

www.novini.bg

Към статията няма коментари. Напишете първия.