Шокиращи снимки! Звездни жертви на пластичната хирургия (Галерия)

22
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Шокиращи снимки! Звездни жертви на пластичната хирургия (Галерия)

Kira+
19 януари 2013

Звезди, които станаха жертви на естетичната хирургия

Холивуд е мястото, на което малцина разчитат на натуралния си облик. Жертвите на пластичната хирургия са актьори, дизайнери, музиканти.
За съжаление естетиката все по-рядко има нещо общо с резултатите от „разкрасителните“ интервенции.

Сестрата на легендарния дизайнер Джани Версаче – Донатела се промени чудовищно от 90-та година насам. Публична тайна бе, че дамата е пристрастена към операциите и нар*отиците.

Донатела Версаче

Суетата кара много звезди да прибегнат към хирургическа намеса – дали по собствена инициатива, или подтикнати от продуценти – някои от най-популярните лица си причиниха ужасни неща, които се отразиха и на кариерата, и на личния им живот.

Такъв е примерът с Никол Кидман. Обичаната актриса се прости с работата си за дълго, заради замръзналото си лице. Процедурите с ботокс направиха лицето й безизразно, което определено не бе в полза на кариерата й.

Жертва стана и бившата приятелка на Джак Никълсън – Лара Флин Бойл. За тези, които си спомнят чаровницата от „Туин пийкс“, ще бъде истински шок да видят в какво се е превърнала.

Същинска трагедия е, че и млади актриси като Линдзи Лоън и Тара Рийд се подлагат на страхотни мъчения – само, за да се загрозят.

Доста мъже също са изкушени от услугите на пластичните хирурзи. Един от най-печално известните примери е Мики Рурк.

Вижте шокиращите резултати от пластичните операции на звездите в Галерията!

Клюки.вс препоръчва и: