Обзор на деня на Доган: Невъзпитано прекъсване на речта, опит за запазване на сериозно изражение при думата Лютви и още

4
Добави коментар
d_r_watsson
d_r_watsson

Прощалната реч на бившия лидер на ДПС Ахмед Доган бе прекъсната от човек на име Октай, което предизвика остри реплики от страна на политическата класа у нас относно проблемите с възпитанието и уважението към по-възрастните. Ето какво се случи днес, за да не ровите като идиоти 73 статии:

 

Събора на ДПС

Движението за права и свободи отбеляза 23-ата си годишнина в НДК, въпреки че обикновено хората на 23 са открили безсмислието на живота си и хич не им е до отбелязване на рождени дни. Вместо да се понапие в тесен кръг, партийното ръководство покани сульо и пульо да си говорят, което се оказа грешен ход, според анализатори на политическите рождени дни.

 

Прекъсването на речта на Доган 

Речта на Сокола, в която по предварителни информации се очакваше да присъстват имената Лютви Местан и медиите очакваха Доган да се разсмее, бе прекъсната от качил се на сцената човек с името Октай Енимехмед.

 

За щастие на Доган той не е знаел името на своя нападател, допълниха приближени до партийния лидер, останали спокойни, че не се е разсмял от звученето на имената на никой българо-мохамеданин, което би било счетено за обидно сред поддръжниците на партията.

 

Въпреки това Доган остана ядосан от грубото прекъсване на неговата реч и попита реторично къде са първите 7 години на Октай, допълвайки, че предполага къде ще бъдат следващите 7.

 

Повалянето на Енимехмед

Мигновената намеса на служители на НСО и делегати на ДПС осуетиха плановете на Октай Енимехмед да прекъсне речта на Доган за по-дълго, като повалиха невъзпитания 25-годишен студент от УАСГ и нападнаха дразнещата цялост на тялото му с ритници и юмруци. Правото на носене на долни гащи от страна на дръзкия младеж също му бе отнето от смели и достолепни господа.

 

Предложения за орден „Стара планина“ заваляха, като Доган успокои застъпниците си, че тези с най-много ритници със сигурност ще получат, тъй като той разпределял порциите от медали.

 

Оттеглянето от лидерския пост 

След няколко часа прекъсване Ахмед Доган успя да събере мислите си и да изчете своята реч, като успя да каже 7 пъти името Лютви, без да се засмее. Делегатите приветстваха железните нерви на оттеглящия се лидер и пожелаха да е все така Undead Доган.

 

Реакциите

От БСП обявиха такова прекъсване за лошо и невъзпитано. Други заподозряха Доган, че е инсценирал прекъсването си, защото не е имал какво да каже и се е разсеял. Цветан Цветанов анализира инцидента с произволна съвкупност от многосрични думи, с надеждата да е нацелил поне 3-4 ключови. 

 

Демокрацията в България успокои населението: „Не ме мислете мене, аз да не съм девствена, че да са ме обезчестили!?“

 

Футболистът и свожки политик Христо Йовов разкритикува техниката при изпълнението на Октай Енимехмедов: „Това даже и пропуск не е!“ 

 

Пистолетът бил с марка „Булка“

Пистолетът, с който Октай Енимехмедов отвлече вниманието на вече бившия лидер на ДПС, се оказва имитационен продукт. Наричан иронично „деликатес“ от оръжейните разбирачи, той само външно наподобявал истинско оръжие.

 

Бъдещето на Доган

Очаква се Доган да започне да преподава уроци по SAI за самозащита, но информацията не е потвърдена, тъй като в момента доскорошният партиен лидер е зает с преглеждането на клипчета от днес из интернет.

Кореспонеднтът на Не!Новините Мартин С. Петрусенко (petrusenko.be) потвърди теорията, като според негови източници Доган ще работи в СОТ: „Според запознати Доган ще постъпи на работа в СОТ като охранител и дори сам щял да си монтира алармената система вкъщи, за да е сигурен, че хора с лоши намерения и пистолет с размера на бебешки пенис няма да го безпокоят.“

 

zhelyo