Апартаментът на Камелия шокира Фейсбук

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Апартаментът на Камелия шокира Фейсбук

Камелия живее скромно, не парадира с възможности

Камелия не от звездите, които обичат да живеят в златна клетка, видя Kliuki.ws. Фолкзвездата обитава съвсем обикновен апартамент, в които далеч не е вложила милиони. Тя предпочита да се радва на простите и обикновените неща, отколкото да се обгражда със скъпи вещи. За Камелия една картина е по-ценна от мебелите по последен писък на модата. Затова и притежава няколко удивителна платна на талантливи

Ето тук живеe Камелия

художници, С които се гордее, писа Kliuki.net.

Камелия предпочита светлите слънчеви тонове не само в облеклото си, но у дома. Не би се лишила единствено от камината си, която я зарежда с положителна енергия и емоции. С Цвети много обичат да се излежават до камината и да си говорят с часове като влюбени тийнейджъри.

Вече ви показахме как живеят Галена, Емилия, Андреа и Мария. Явно и Андреа не е педант по отношение на мебелировката на жилището си. Затова и блондинката не обича да показва къде живее. Тя и Кубрат не парадират с пари и живеят като всички нас. Апартаментът им е повече от скромен, но и не планират да влагат милиони в баровска къща.

Клюки.вс препоръчва и: