Шокираща снимка! Азис пак се изложи!

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Това вече е прекалено!

Ето как НЕ ТРЯБВА да изглеждате!

За такива модни престъпления, трябва да лишават от свобода…и обувки!

Модният грях на Азис потресе интернет тези дни.

Азо има нужда от стилист!

Остава загадка от кого е отмъкнал обувките, които са му поне два номера по-малки. Пръстите на краката стърчат от тесните сандалки, създавайки отвратителна гледка,
над това мнение се обединиха всички коментиращи в нета.

Фешън престъпления от този ранг заслужават строг тъмничен затвор или поне една дълга лекция от опитен стилист. Най-вероятно специалистите в бранша са се отказали от звездата с нездравословно голямо самочувствие.

Азо, който не спира да се хвали със скъпите си дрехи е гола-вода, когато става дума за комбинации на материи, цветове и аксесоари.

Убедени сме, че сам е решил как да се облече. И така му личи!

Певецът, който тази седмица за сетен път доказа, че няма и грам обща култура, поне може да се възползва от паричните си средства, за да изглежда по-добре, но уви!

Мъка!!!

Облеклото му напомня на детска лятна пижама от 80-те, а прическата ала Андреа го прави да изглежда като изпаднал в беда травестит.

Василка се мъчи да се конкурира с колежките си, но тъжното е, че човешкият облик започва да му се изплъзва доста сериозно.

Азис

„По грозно нещо не съм виждала,това мъж ли е ,жена ли е ,какво е-не се знае,но не изглежда добре!“

„Палячо“

„Изчадие“

Това са само част от негативните коментари по адрес на певеца, който по-рано се харесваше на хората, заради гласа си, но напоследък ги отблъсква с визия.