Наръган е фен след масово сбиване в Борисовата градина

29
Добави коментар
stoineff
stoineff

Снимка/ Булфото Наръган е фен след баскетболен мач
Над 300 хулигана фенове на  Левски и ЦСКА са се били днес в Борисовата градина. Трима от тях са ранени и са приети в болница. Има фен, който е намушкан с  с нож, а друг е прободен в лицето с щека за ски, без опасност за живота са.  Двама от тях са приети в „Пирогов“, а третият е в ИСУЛ. Осем души се арестувани – шестима от Левски и двама от ЦСКА.
Снимка/ Булфото Арестуван фен след побоя в Борисовата градина в патрулка на МВР

Боят е бил уговорен в интернет предварително . Хулиганите са носели, тръби, ножове, боксове и бухалки.

 Всичко това става след демонстративния баскетболен мач по повод откриването спортна зала „Румен Пейчев“ на стадион „Българска армия“, който се състоя днес – между най-големите звезди на ЦСКА и Левски от близкото минало.

Снимка Булфото: Полицай проверява пулса на единия от ранените след сбиванетоВсички ранени след боя са без опасност за живота

МВР по случая:

Около 15,30 часа възникнал масов бой между привърженици на футболните отбори „ЦСКА“ и „Левски“. По първоначални данни в мелето са участвали около 300 запалянковци, снабдени с палки и бомбички. Благодарение на бързата и адекватна намеса на органите на реда ръкопашният бой продължил едва няколко минути. Трима запалянковци са пострадали, а други двама са арестувани. Към момента агитките са разпръснати и работата по пълното изясняване на причините за инцидента продължава.