СУПЕР С*КСИ! Представяме ви Жулиета от рекламата

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

СУПЕР С*КСИ! Представяме ви Жулиета от рекламата

Гергана Дончева обича да провокира

Една реклама, която се върти по всички телевизии в последно време, стана любима на всички деца и възрастни. В нея Жулиета омайва Ромео с пищно деколте, остроумие и сарказъм, и разбира се с рекламирания продукт. Но коя всъщност е предизвикателната Жулиета?

Гери като Жулиета в култовата реклама

Представяме ви моделката Гергана Дончева. Гери Дончева не е нова в рекламния бранш – тя има много реклами зад гърба си, а участията й в ревюта и други модни събития са безброй. Гери е обиколила почти целия свят – Европа, Дубай,САЩ, дори в момента е в щатите, пишат от hotnews.
Култовата реклама наистина има доста силно изразен ерот*чен подтекст, може би точно затова малко след като рекламният клип бе пусната в ефир Националният съвет по саморегулация реши, че рекламният материал трябва да се свали от екрана, тъй като нарушавал благоприличието. Все пак именно малчуганите бяха тези, които повтаряха заучените реплики от клипа дори в училище и се бъзикаха един с друг. Фирмата производител обяви, че ще се съобрази с това.
Този клип не е първото предизвикателно амплоа на Гери Дончева. Представяме на вашето внимание едни от най-горещите снимки на моделката:

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: