БГ VIP сватбите на 2012 г. / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

3
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

И у нас 2012-а не мина без звездни сватби. Ето кои популярни българи се престрашиха да минат под венчило през изминалата година.

Ники Илиев и Саня Борисова Като в приказките Популярната двойка вдигна горска сватба на 29 август, на която присъстваха само най-близките им хора. Далеч от светската суета Ники и Саня си казаха „Да“ в село Лещен, сред природата, където е и любимото място на влюбените. Булката бе като истинска самодива, а обстановката – стилна и семпла, точно такава, за каквато двамата са мечтали.

 

Ромина Андонова и Дарко Тасевски Македонска венчавка Футболистът и миската минаха под венчило на 11 юни в Македония, от където е родом младоженецът. Те предпочетоха да не обявяват официално деня на тържеството и изненадаха всички като заявиха, че вече са семейство, след като вече се бяха венчали. На церемонията по бракосъчетанието присъствали само най-близки до двамата влюбени, както и кумовете им.

 

Виолета Марковска и Иво Ангарски Тайно тържество На 16 юни младата актриса се врече във вечна любов на заможния бизнесмен Иво Ангарски тайно от медиите. Сватбеното парти се състоя в една от залите на хотел „Кемпински Зографски“. На тържеството присъстваха много популярни лица, сред които колегите на Вили от „Столичани в повече“ – Любо Нейков, Силвия Лулчева, Кръстьо Лафазанов, Стоянка Мутафова, Ненчо Илчев, Христо Гърбов, и близката й приятелка Александра Сърчаджиева.

 

Ивайло Захариев и Миряна В протестантски стил Звездата от сериала „Под прикритие” се ожени за приятелката си Миряна на 5 май. Популярният актьор, който повечето зрители познават като ченгето Мартин, каза „Да“ на половинката си  пред 150 гости в столичния хотел „Експо“. Там той се врече в любов и вярност на дългогодишната си спътница, като самата церемония се проведе по протестантска традиция, тъй като и двамата са протестанти.

Роксана и Калин Три дни яли, пили и се веселили Пищна сватба, проточила се цели три дни, вдигнаха Роксана и дългогодишният й приятел Калин. Според злите езици по груби сметки певицата е похарчила над 300 хил. лева за мечтаната венчавка. Певицата и избраникът й се врекоха пред закона в „Царско село“. Там те поканиха стотици гости, сред които и популярни личности от родния шоу бизнес. Кумове на двойката пък бяха Софи Маринова и Устата.

Новини за Ромина Андонова
Интервюта с Ромина Андонова