Матрак дели Део и Лора

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

От известно време в интернет пространството се появи слух, че една от звездните ни двойки – Део и Лора Караджова вече не е съвсем „двойка”. А ето, че получаваме поредното потвърждение – чрез новия проект на известна италианска марка матраци.

Във видеото към теста на Magniflex те споделят на какъв матрак спят и става ясно, че двамата са предпочели различни модели. Докато Део спи на Duoflex, Лора признава, че нейният избор е модел Amante. И докато вестниците и злобните коментари в интернет не са нищо повече от клюки, това е доста по-сериозно доказателство, тъй като самите звезди го признават.

Светските им прояви свидетелстват, че има разминаване на характерите. Докато Део е по-скоро извън светлините на прожекторите, Лора „блести” навсякъде и постоянно може да бъде засечена в изстестните столични клубове – както заради професионални ангажименти, така и като редовен посетител, наслаждавайки се на огромно внимание и от фенската маса, и от безброй ухажори.

Тестът свидетелства за същото и само потвърждава вече познатото. Докато Део отговаря, че за него свободното време трябва да се прекарва мързелувайки вкъщи, то Лора е доста по-динамична. Нейното обяснение е, че обича да прави по много от всичко: да купонясва, да спортува, да излиза с приятели, да пазарува, да пътува, и т.н. Това явно показва, че различията помежду им са твърде големи и непреодолими и са взели превес.

Все пак, от известната фирма за матраци, споделиха пред нас, че по време на снимките двамата са били изключително приятелски настроени помежду си и по никакъв начин не са дали повод за съмнение за настъпил разрив във взаимоотношенията им. Magniflex дори обмислят да подарят на разлюбените сладури чудесен нов матрак, който да подхожда и на двамата и да им помогне да закрепят отношенията. А чрез теста, Део и Лора могат да открият най-подходящия за тях матрак.