Спечели безплатен бъргър от BURGER KING®!

1
Добави коментар
pgp

За да спечелиш безплатен Whopper®Jr., трябва да събереш всички съставки на бъргъра. В началото ще получиш 9 произволни съставки.

Ако някоя съставка липсва, може да я поискаш от приятел или да избереш „Поискай от всички приятели”, за да публикуваш обява на своята стена, че търсиш тази съставка.

За да помогнеш на твоите приятели да спечелят безплатен Whopper®Jr., може да им подариш от съставките, които имаш в повече. Ако не си решил на кого да я подариш, избери „Давам на всички приятели”. Първият от тях, който щракне върху твоя пост, ще може да я вземе.

Регистрацията за участието в играта за спечелване на награди от Бъргър Кинг се осъществява чрез страницата на Фейсбук играта. Участникът трябва да разреши достъп на приложението. Започва Играта с първоначален капитал от продукти, нужни за събирането на виртуален бъргър, които продукти може да разменя с приятели, за да може да раздаде излишните му и да събере нужните му за направата на виртуалния бъргър продукти. Съставките на всеки вируален бъргър са 9 на брой. Съставките на всеки виртуален бъргър са следните: горно хлебче; майонеза; салата; домат; лук; кетчуп; кисели краставички; кюфте; долно хлебче. След като събере всички съставки участникът получава уникален код, който може да представи на касите на всеки ресторант на Бъргър Кинг на територията на Република България. Уникалният код е валиден 1 месец (30 дни) от датата на получаването му. След изтичане на този срок уникалният код става невалиден и не може да се ползва. Участниците биват уведомени за валидността на кода при получаването му.

Адресите на ресторантите са описани в страницата на Фейсбук играта. След като представи на касата на избрания от него ресторант уникалния си код, участникът получава награда истински бъргър Whopper ®Jr. Няма ограничение в броя на бъргърите, които може да събере всеки участник.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните:

– Спечелилият участник получава за награда бъргър “Whopper®Jr.” след като събере всички съставки от виртуалния си бъргър и представи уникалния си код на касите на всеки ресторант на Бъргър Кинг в България. Няма ограничение в броя виртуални бъргъри, които всеки участник може да събере и съответно няма ограничение в броя истински бъргъри Whopper ®Jr., които участникът може да получи срещу уникален код за всеки събран виртуален бъргър. Уникалният код е валиден 1 месец (30 дни) от датата на получаването му. След изтичане на този срок кодът става невалиден и не може да се ползва. Участниците биват уведомени за валидността на кода при получаването му.

Краен срок за участие: 18 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.