Гала се изцепи: дъщеря й погрозняла от пубертета!

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Гала се изцепи: дъщеря й погрозняла от пубертета!

Kira+
21 януари 2013

Ужас! Гала обижда дъщеря си в ефир!

Гала дискутираше проблемите на тийн възрастта тази сутрин.

Докато обсъждаха промените в тялото и характера на подрастващите, Гала реши да сподели, че има проблеми с дъщеря си. Водещата намекна, че детето й погрозняло от пубертета. Скандалното поведение на известната майка със сигурност е вдигнало кръвното на тийнейджърката Мари.

Популярната майка доста често обсъжда личните си проблеми в ефир, но този път „под ножа“ попадна и собствената й 14-годишна щерка.

Гала отново бе поканила за разговор скандалната доктор Папазова. Щом стана дума за проблемите с теглото и кожата – Гала веднага даде за пример дъщеря си.

Гала с дъщеря си Мари

Нетактичната водеща не щади дори собственото си дете. Тя често се гаври с хората в екипа си и разкрива физическите и психическите им проблеми по време на ефир, но днешната й изцепка нямаше равна.

Гала открито се интересуваше от препаратите, препоръчвани от лекарката със съмнително реноме. Водещата невротично я разпитваше за всички начини, по които да се справи с проблемната тийнейджърка, която я чака вкъщи.

Зрители на предаването останаха възмутени от разговора и роптаят срещу доктор Папазова, която промотира определени лекарствени препарати, на които се говори, че е дистрибутор.

Мари неслучайно не желае да се занимава с телевизия, нито да бъде като майка си. Девойката се е насочила към актьорската професия.

Клюки.вс препоръчва и: