Безплатни шаблони за печат на визитки

2
Добави коментар
optimalprint
optimalprint

Визитките са един от най-важните търговски материали, тъй като те създават първото впечатление за компанията или човека. Изработването на графичен дизайн на визитна картичка не е от най-лесните задачи, поради множеството фактори, с които трябва да се съобразите. Един от тях е, че върху малкия размер на визитката трябва да се постави голямо количество информация и същевременно тя трябва да е ясно представена. Това задължително се отнася до името на притежателя и неговата длъжност, както и фирмата (включително с лого), която представлява. Сред другите важни параметри са: адрес, телефон, e-mail, web адрес и други. Напоследък все по-често се поставят QR кодове, в които цялата тази информация е в удобен за разчитане от смартфоните формат. Новите тенденции в интернет комуникациите налагат посочването и на подобен род канали за връзка. Среда тях спадат skype, ICQ, профили в социални мрежи и други.
В тази статия са събрани няколко безплатни шаблона с графичен дизайн, които могат да бъдат използвани като основа при създаването на нови визитки. Всички предоставени файлове са във формати, които позволяват редактирането на елементите в тях. С радост ще очакваме да поръчате печат на визитки при нас. Ценовите оферти може да разгледате в сайта на „Оптимал принт“ ЕООД.
Безплатни шаблони, които да използвате за изготвяне на своите визитки, може да разгледате и изтеглите от следните сайтове:
Related