групово пазаруване- 69% отстъпка за перманентен френски маникюр с гел върху естесвен нокът + 2 декорации от салон за красота…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ФРЕНСКА ЕЛЕГАНТНОСТ ЗА РЪЦЕТЕ ВИ ОТ САЛОН ЗА КРАСОТА NO NAME!

Френският маникюр се е превърнал в класика в дизайна на нокти. Той може да бъде дискретен и елегантен с прецизни бели или бледорозови крайчета, но може да бъде и много цветен и шикозен, в много случаи дори дързък с брокат и различни декорации! Салон за красота NO NAME, Ви предлага една оферта за красив перманентен френски маникюр с брокат, с която освен, че ще можете дълго време да се наслаждавате на любимия си маникюр, ще имате и гарантирано здрави нокти.

Офертата включва:

Избутване на кожички;

Оформяне на нокътната плочка;

Нанасяне на обезмаслител;

Нанасяне на база гел -пече се 2 минути;

Нанасяне на UV гел  2 слоя – пече се 3 минути

Оформяне на френски лак  с брокат / цвят по избор /

2 Декорации на пръсти по избор

Топ гел лак – пече се  2 минути

Олио за кожички

Гелът е химически разработен полимер, който не уврежда и не затруднява биологичното развитие на нокътя, тъй като не запечатва повърхността му. При нанасянето му не се използва киселина, която да уврежда естествените нокти. Гелът е единствения материал, който позволява на ноктите да дишат, пропуска влага и не възпрепятства метаболитната активност на кожата под ноктите. Нещо повече – той заздравява и подсилва ноктите. Прилага се върху предварително подготвени нокти и се изпича под UVA светлина. Така нокътя остава твърд, но гъвкав, с естествен лъскав завършек.

Радвайте се дълго време на перфектен си маникюр с офертата на NO NAME!

Категория: Красота и Здраве

Град: София