Спечели двойна покана за Клетниците

1
Добави коментар
pgp

„Клетниците“ получи 8 номинации за Оскар, като една от тях е за Пако Делгадо за „Най-добри костюми“. Работата му наистина е внушаваща и заслужаваща отличие. Но малко преди Академията да се произнесе за филма, ние ще те зарадваме с двойна покана за него.

Ако си чел внимателно всичко до тук, ти остава единствено да изгледаш филмчето отдолу и да отговориш на нашия въпрос на добре познатия мейл за игри и закачки [email protected]. Печелившият ще бъдат избран на случаен принцип измежду всички вярно отговорили и ще бъдат уведомен на 30 януари с имейл за това.

Ето и въпроса:

Кой е цветът, определен като „цветът на конфликта“ от дизайнера на костюмите в „Клетниците“ Пако Делгадо? a) Синьо b) Черно c) Червено

Билетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за веригите на Cinema City и Арена в периода 9-17 февруари 2013 год. За да получат наградата си, късметиите трябва в тридневен срок да отговорят до имейла, уведомяващ ги за наградата, като посочат в кое кино биха искали да гледат прожекция на филма.

* Победителите ще могат да получат наградите си срещу документ за самоличност на касата на посоченото от тях кино. * В случай, че участник, спечелил награда от играта, не се свърже с нас в тридневен срок след обявяването му като печеливш, участникът губи правото си да получи наградата.

Краен срок за участие: 29 Януари 2013

Победители
Верният отговор е червен, а поканата отива при Атанаска Костова от гр. София, която е отговорила вярно на въпроса.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.