Строителство и ремонти Варна

1
Добави коментар

Строителсво на къщи,жилищни сгради по проект,съдействие за изкарване на разрешителни

 Всички проекти, необходими за издаване на разрешение за строеж- Архитектура, Строителни конструкции, Ел, ВиК и т.н;                                                                                                             

От няколко години, освен предлаганите услуги груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, Варна Хаус ЕООД се специализира и в цялостно строителсво до ключ.

Строителството на къщи е мащабна по своята същност дейност, за която се изискват много добри организационни умения и много добри технически квалифицирани кадри. Нашето дружество се е доказало на пазара и разполага с този набор от умения и професионалисти(строителни инженери, технически ръководители, арматуристи, кофражисти и др.), за да изпълни предпочитанията на своите клиенти, а именно-мечтания дом, офис или вила.

Предлагаме строителство на къщи, както по готови наши проекти, така и по проекти на клиента, в зависимост от неговите предпочитания. Нашите цели са качествено строителство, коректност и бързина при изпълнение на зададения проект. 

Цената е важен определящ фактор за строителството на къщи. Варна Хаус ЕООД предлага конкурентни цени. Едновременното качествено изпълнение на проекта и бързите срокове са наш приоритет.

Строителството на къщи е една дългосрочна инвестиция, която ние ще Ви помогнем да осъществите. Инвестирайте разумно в недвижима собственост чрез строителство на Вашата мечтана къща, проектирана специално за Вас с усет към красотата, функционалността и непреходността

Нуждаете се от нов облик във Вашия дом, офис или вила, искате да преобразите хола, спалнята, а защо не и да разширите жилището си?

Варна Хаус е с дългогодишен опит на пазара на строително-ремонтни услуги и се стреми да задоволи всички желания на своите клиенти, свързани с представата им за един уютен, топъл, модерен дом.

Ние сме водещи на пазара предлагането на строително-ремонтни работи с най-високо качество, за което ние гарантираме и не правим компромиси.

   ПРЕДЛАГАМЕ И КОМПЛЕКСНО-СТРОИТЕЛНО РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

ремонти варна

» цялостен ремонт на жилища до ключ;