Какво жените си мислят, че знаят за мъжете

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Източник: Thinkstock / Guliver

Женските списания винаги са били извор на мъдрост, особено когато авторките започнат да нищят темата за тайните на мъжете. Обикновено изводите са, че сме елементарни същества, които само се тъпчат, пърдят и правят груб секс. Понякога обаче до заключенията се стига след дълбок анализ, който често ражда бисери. И друг път сме си признавали, че обичаме тайно да четем дамските издания и винаги се убеждаваме, че постъпваме правилно. Ето, днес видяхме статия „10 неща, които всички жени трябва да знаят за мъжете“. Е, как да не се зачете човек. Бързаме да ви запознаем с популярните женски заблуди, за да знаете защо понякога мацките се държат неадекватно.

1. Мъжете не знаят как да чистят: И никога няма да се научат. Това е неоспорим житейски факт. Независимо колко им се молите и настоявате, мъжете никога няма да разберат от какво значение е банята да е чиста. Или кухнята. Или чаршафите. Така че бъдете готови цял живот да чистите.

Div коментар: Не знаем дали мацките просто са привлечени основно от мърляви свине, или очакват мъж, който знае как и може да чисти да вършее по цял ден с парцалите. Само едно ще кажем – жестоко грешите, момичета, вие сте по-големи мърли. Доказателство – адът в женските тоалетни.

2. Мъжете не клюкарстват: Това е трудно да се приеме, но е вярно. Няма абсолютно никакви обстоятелства, които да накарат мъжете да клюкарстват, да говорят за чувствата си или да показват емоциите си пред приятелите си. Това. Просто. Не. Се. Случва.

Div коментар: Грешите. Мили. Дами. Ние, мъжете също клюкарим. Просто не го правим по вашия кифленски начин. Клюкарим за жени, за цици, за коли, за алкохол, за цици, за колежките, за циците на колежките. Използваме много по-малко думи, все ключови. Разбираме се много по-бързо и да, понякога ни трябва малко повече алкохол, за да разкрием емоциите си пред момчетата, но го правим редовно.

3. Пицата е Храната: Разбира се, че пицата е храна, при това много вкусна. Тук трябва да изясним нещо: когато става дума за мъже, пицата е единствената храна. Без изключения.

Div коментар: Смеем се гръмко! Кой има пари да яде пица постоянно, бе, братко?! Освен това, не само вие не искате да ставате дебели свине, ние също понякога се сещаме, че е добре да се храним малко по-здравословно. Освен това можем да готвим.

4. Сексът е като плаченето: Ако един мъж изпитва силни емоции – тъга, щастие, разочарование, той няма да се утеши или разтовари чрез сълзи. За мъжете плаченето е неетично, така че сексът остава единственото решение.

Div коментар: Божеее! Не искаме да ви създаваме грешно впечатление, но мъжете плачат. Плачат, когато някоя патка им разбие сърцето, плачат на филми, плачат, когато близък човек ги предаде. А сексът е съвсем друга бира. Разбира се, той помага за изразходването на енергия, което с плач няма как да стане. Капиш?

5. Мъжете се нуждаят от директни сигнали: Жените използваме изрази като „Каквото и да решиш, за мен няма значение“, като всъщност има ОГРОМНО значение. Вместо да говорят хипотетично и обобщено, мъжете имат нужда да знаят точно какво да правят, по кое време и поради какви причини. Нужна им е нещо като карта, за да знаят как да общуват.

Div коментар: Вие не знаете какво искате, не знаете как да го кажете и непрекъснато увъртате и сменяте мнението си, и очаквате от нас да ви разбираме и да знаем как да се държим с вас? Нямаме нужда от директни сигнали, а от жени, които нямат раздвоение на личността.

Thinkstock / Guliver

6. Мъжете могат да готвят изтънчени ястия: Хахаха, шегуваме се. Единствено могат да си претоплят разни неща в микровълновата печка.

Div коментар: Познаваме жени като вас – те тръбят, че готвят и се грижат за мъжете си, а всъщност могат да правят пържени яйца, да пекат пържоли и да режат салата. Когато срещнете мъж, който може да готви, така ще му се увесите на врата, че отсега ни става жал за горкия човек.

7. Мъжете желаят майките си, дори и да не го признават: Разбира се, става дума за Фройд. Въпреки че всички мъже първоначално го отричат, трябва да разберат, че няма смисъл от лъжи. Всички представители на мъжкия пол искат да се държите с тях, както майките им са го правили. И ако не го правите, сте жестоки и безсърдечни.

Div коментар: То е ясно, че вие никога няма да се научите да готвите мусака като мама, но нищо не ви пречи да се опитате, нали? Цялата тази история с майките и Фройд взе малко да ни омръзва. Няма смисъл да се съревновавате с майките ни, разберете го и свалете този комплекс от крехките си плещи.

8. Когато се разболеят, идва краят на света: Когато ние, жените, се чувстваме зле, непрекъснато ни се напомня да се стегнем и да спрем да мрънкаме. Но ако мъжът се разболее, светът спира да се върти и започва да чака оздравяването му.

Div коментар: Хм, може би причината се корени в това, че вие, мили дами, непрекъснато страдате от нещо: коремът започва да ви боли седмица преди да ви дойде, после още седмица сте обявили „код червено“. След това започва да ви боли главата, да ви болят краката от токчетата, да ви пада кръвното (защото сте вечно на някакви диети) и така… непрекъснато. А ние, ние се разболяваме веднъж, но качествено. Мъжки.

9. Вечно са членове на някакво „братство“: Апартаментите им са винаги готови да приютят 12-те братлета от бара, за да може всички дружно да играят на FIFA, а после да погледат малко порно, оригвайки се звучно.

Div коментар: Пропуснали сте пицата!

10. Не могат да вършат няколко неща едновременно: И е време да го осъзнаете. Мъжете са способни да вършат едно нещо, но обичат да го изпипват. Добавете още едно действие и се пригответе за тотален провал.

Div коментар: Начи, в този момент пишем статия, чатим в Skype, проверяваме си Facebook-а, следим кога ще мине готината колежка и отброяваме часовете до края на деня. Дали не можем да вършим няколко неща едновременно, а?

Ако този материал ви харесва, присъединете се към Div.bg във Facebook.