Голяма трагедия сполетя Мис Русия

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Голяма трагедия сполетя Мис Русия

Kira+
23 януари 2013

Ужасната трагедия разтърси Русия

Трагично свърши живота на Анна Литвинова – елитен модел и носителка на короната „Мис Русия“ за 2006 година.

Красивата манекенка почина от меланом в елитна немска клиника.

Анна Литвинова

Причината за ужасната диагноза и смърт е повече от нелепа. Анна се пристрастила към соларуима. Тя прекалявала с вредните облъчвания, за да има бронзов загар през цялата година. Миската прекарвала часове в салона за красота.

Младата жена можела да си позволи и чести пътувания на екзотични места. Обожавала слънчевите бани и почти целогодишно се излагала на силната слънчева светлина. Ултравиолетовите лъчения се оказали фатални за Литвинова.

Въпреки бялата си кожа, моделката не се вслушвала в съветите на лекарите, които предупреждават хора да бъдат изключително предпазливи и разумни, пишат от lifenews.ru.

Статистиката сочи, че всяка година четири от всеки 100 000 човека са с диагноза меланом, пишат от lekar.bg.

Тази най-агресивна форма на болестта при Анна била открита на профилактичен преглед. Тя започнала да се лекува веднага, при това с най-съвременни лекарствени препарати от САЩ. Въпреки, че семейството й успяло да й осигури адекватно лечение, болестта се развила твърде бързо, а лекарите били безпомощни.

Най-страшното се случило – Анна умира, едва на 29-годишна възраст.

Трагичният случай е още едно предупреждение за всички хора, които пренебрегват здравето си и поставят външния вид на първо място.

Анна Литвинова – „Мис Русия“ 2006

Клюки.вс препоръчва и: