Потрес! Вижте Николета Лозанова като ученичка! (Галерия)

11
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Потрес! Вижте Николета Лозанова като ученичка! (Галерия)

Kira+
23 януари 2013

Познахте ли това невчесано, прекалило с перхидрола девойче?

Става дума за Николета Лозанова в ученическите й години, малко преди да завърши училище.

Бузестото момиче днес се изживява като модна икона – у едни буди смях, в други завист, а трети се опитват да игнорират съществуването й.

Николета Лозанова

От по-старите снимки на настоящата госпожа Божинова, можем да се уверим, че е била луда по спортните екипчета, които доста рисковано е съчетавала с ботушки на цветя.

Ученичката Лозанова може и да не е имала отличен успех в училище, но пък успехите й са били неизброими в нощните заведения. Там Николета се е обличала в доста разкрепостени за възрастта й парцалки, които дори ни е съвестно да наречем дрехи.

Госпожа Божинова, която днес харчи парите на съпруга си за облекла от последните модни колекции, изглежда сякаш някога се е обличала от битаците на Пловдив и Димитровград.

Типичното чалга излъчване на младата Божинова не може да бъде „замазано“ от опитите й днес да изглежда „фешън“ и с класа.

Отчайващата визия на мацката ни кара да се питаме що за жури е избрало подобна девойка за „мис“, та ако ще и приза да е за плеймейт, както в случая на Ники.

Николета Лозанова

Тя щедро предоставила младата си гръд за фотосесия, за което едва не я изгонили от училище. За разлика от директори и учители, родителите й я поощрили.
На снимките виждаме и нейния дългогодишен покровител и говорител – журналистът Георги Неделчев. Именно негова е отговорността днес Николета да е една от най-обсъжданите жени в държавата.

Вижте потресаващите фотоси на младата Николета в нашата Галерия!

Клюки.вс препоръчва и: