групово пазаруване- 50% отстъпка за Тонизиращ бленд за тяло с лавандула,розмарин и иланг-иланг, със 100% натурални съставки…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

НЕПОВТОРИМО УДОВОЛСТВИЕ ЗА ТЯЛОТО ОТ FAMMSPA.COM! 

Този уникален, 100% натурален SPA продукт може да бъде използван в естетическата ароматерапия и лечебна козметика, но без проблем може да бъде използван и вкъщи! Действа тонизиращо и стимулиращо на организма, подобрява кръвообращението и намалява напрежението, прави кожата мека и гладка с траен ефект.

 

Офертата включва:

Тонизиращ бленд за тяло с лавандула 150 ml

Съдържание на продукта:

Базови масла от гроздови семена, пшеничен зародиш и бадем

Етерично масло от лавандула

Етерично масло от розмарин

Етерично масло иланг-иланг

Етерично масло от хвойна

Маслото от гроздови семена е с богато съдържание на поилиненаситени мастни киселини, които помагат за разграждането и отстраняването на натрупаните мазнини под кожата, без вредно въздействие върху нея.

Маслото от хвойна действа подхранващо и успокояващо на кожата.

Лавандуловото масло действа антисептично и е средство против кожни раздразнения и слънчеви изгаряния, ужилвания от насекоми, пречиства организма от токсини, леко понижава кръвното налягане, ефикасно е при настинки.

Масло иланг-иланг – силен антидепресант, стимулира обмяната на веществата, ефикасно е при простуди и болки в мускулите.

Етеричното масло от розмарин действа укрепващо сърдечно съдовата система, използва се ефикасно за премахване на мускулни и ставни болки, отоци, целулит. 

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово

Информация за СПА ВИЗИЯ ЕООД

Продуктите с търговска марка FAMM вързраждат традициите на спа и ароматерапията от древността и днес се предлагат за професионална Spa грижа.

Всички предлагани продукти съдържат само 100% натурални съставки – етерични масла, растителни масла, билки, глина, мед, прополис. Ние предлагаме пълна гама натурална и спа козметика за съвременна грижа за лице, тяло, коса, ръце и ходила – маски, кремове, ароматерапивтични смеси /блендове/ за лице, билкови смеси за парна баня, ексфолианти, маски за тяло, ароматни масла /блендове/ за тяло, продукти за отслабване, маски за коса, лечебна козметика, масла на ръце и ходила. Нашите продукти са разработени с грижа за всеки тип кожа.

 

В гамата ни продукти има също такива, които са много подходящи за използване в сауна, парна баня и от терапевтите в професионалните спа центорве – за калолечение и разнообразни спа процедури.