Конкурс „Ideal Standard Баня на годината 2012“

1
Добави коментар
pgp

Ако си млад професионалист, изкушен от дизайна на бани;

Ако в теб живее твореца, който оползотворява по красив начин пространството на банята и материализира мечтите на хората –

То ти си достоен носител на приза “Ideal Standard Баня на годината 2012” и те каним да участваш в приключението „В търсене на идеалната баня”!

В ТЪРСЕНЕ НА ИДЕАЛНАТА БАНЯ…

Тази година конкурсът Ideal Standard Баня на годината търси идеалната баня, която олицетворява духа на хората, които я ползват. Идеалната баня, която е най-удобна за точно определени хора, отчита техните различни потребности и навици, олицетворява отношението им към живота.

ТЪРСИМ НАЙ-ДОБРИТЕ ДИЗАЙНЕРСКИ РЕШЕНИЯ

Ideal Standard предизвиква младите професионалисти да създадат цялостни решения за бани, съобразени с индивидуалността на конкретни хора. Освен добър подбор и функционално подреждане на качественото оборудване за баня с марката Ideal Standard, се търси красиво използване на пространството, което отразява същността на собственика, неговото ежедневие, характер, емоции и отношение към света.

ДИЗАЙНЕРЪТ СИ ТИ – СЪЗДАЙ КРАСИВО ПРОСТРАНСТВО, В КОЕТО IDEAL STANDARD ДА СЕ ЧУВСТВА УДОБНО!

Ти можеш ли да създадеш идеалната баня? Разбира се, че можеш – дизайнерът си ти! Приеми предизвикателството на Ideal Standard Баня на годината 2012 и създай идеалната баня. Не се колебай, регистрирай се за участие и подай своите 3D проекти за участие до 4 февруари 2013г.

На специално събитие всички номинирани участници ще представят своите 3D проекти на бани пред творческото жури на конкурса, след което ще бъдат обявени победителите във всяка една от двете конкурсни категории.

Победителите в двете конкурсни категории, определени от творческото жури, ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012” и ще бъдат наградени с:

    Посещение на специализираното изложение за дизайн „100% Design 2013“ в Лондон     Включване в каталог на Ideal Standard за България     Представяне в блога на Ideal Standard     Възможност за лична публикация в блога на Ideal Standard     Представяне на страниците на сп. „Наш дом”     Кариерна консултация, осъщесствена от кариерен консултант на Jobtiger

Всички номинирани участници също ще получат  награди – продукти с марка Ideal Standard.

Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса Banianagodinata.com.

Избраниците на публиката в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2012” и ще бъдат наградени с:

    Пропуск за всички събития на Sofia Design Week 2013 и Sofia Architecture Week 2013     Включване в каталог на Ideal Standard за България     Представяне в блога на Ideal Standard     Възможност за лична публикация в блога на Ideal Standard     Представяне на страниците на сп. „Наш дом”     Кариерна консултация, осъществена от кариерен консултант на Jobtiger

Награди за публиката

Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди – продукти с марка Ideal Standard.

Краен срок за участие: 04 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.