Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Невероятните ползи на метил-B12

25
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Метил B-12 *Methyl B-12 -Метилкобаламин
Хранителни добавки с доказано качество:
►Метилкобаламин/ Methyl B-12 100 дражета /1000 мкг Now Foods
►Methylcobalamin 5 mg. 60 tabl.Swanson
►Methyl-B12 / 200mcg / 100 Tabs. Haya labs
 
 
Methyl B-12 (Метилкобаламин) е водноразтворим витамин от Б-групата, който има изключителна роля за подържането на здравословна нервна система и метаболичното усвояване на мазнините и белтъчините. Метилкобаламинът играе и есенциална роля в синтезирането на ДНК по време на клетъчното делене и затова е важен за функцията на бързоразмножаващите се клетки, каквито са кръвните телца.
 
В допълнение, адекватен прием на достатъчно количества Methyl B-12 (Метилкобаламин) заедно с Фолиева киселина и Витамин Б6, регулира здравословните нива на серумния хомоцистеин, като така подържа силна и здрава сърдечна дейност.
 

Засилва енергийните нива

Подържа мозъчната функция

Витамин B12 под формата на Метилкобаламин

Вегетарианска формула
 
 
Поради факта, че Methyl B-12 (Метилкобаламин) се съдържа главно в животински продукти или формите на витамина в растителните източници са нискоусвояеми в човешкото тяло, съществува по-висок риск от неговия недостиг при вегетарианци и вегани, поради, което се препоръчва неговия допълнителен прием като хранителна добавка.
 
Ползи от метил-B12 при деца с аутизъм:
 
 

Увеличаване на способността на деца с аутизъм за реч. Родителите наблюдават драматично подобрение в броя на използваните думи, комплекс от думи, увеличаване способността да изговаря завършени изречения  и да разбира значенията им. Да, детето ви има способността да си помага.

Повишаване на съзнанието за опазване на околната среда . Много родители съобщават ,че детето им става все по-наясно със заобикалящата ги среда, по-ангажирани с тяхната среда – като играчки, други хора, домашни любимци и др.

Повече внимание и способности за фокусиране . Учителите и терапевтите споделят,че децата с аутизъм все по-често показват внимание и се фокусират в училище след терапия с метил-B12. Когато това се случи, децата стават по-възприемчиви към обучението и са по-ангажирани в процеса на обучение.

Увеличаване на умствените способности за обработка . Родители, терапевти и учители често  докладват за по-голям капацитет на паметта.

Защо метил-B12 терапията е  толкова мощна, при лечение на аутизъм-Метил-B12 терапия повлиява положително на важен биохимичен процес в тялото и мозъка, наречен „метилиране. Метилиране се занимава с осъзнаване, фокусиране, внимание, езиковото развитие, поддръжка на имунната, химията на мозъка и детоксикацията.

 
 
С какво ще помогне метил-B12  на вашето дете?
 

Подобрена Внимание!

подобряване на информираността!

По-добро психично и емоционална стабилност!

Езикови подобрения!

 
Начин на употреба:

1 драже, 1-2 пъти дневно. При употреба поставете дражето в небцето под езика и изчакайте да се разтопи.
 
 

Витамин B-50/ B-комплекс/Now Foods

Витамин B-6 /Pyridoxine/Now

Витамин B-9 (Folic Acid) 800 мкг

B12 – 250 таблетки

TMG 1000 мг – 100 таблетки
Противопоказания:

Сорбитола е безопасен за хора, но опасен за кучета. Пазете от домашни любимци. 
 
Други съставки:

Фруктоза, сорбитол, целулоза, стеаринова киселина, цитрусова киселина, магнезиев стеарат. 
 
Не съдържа:

Сол, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца и ракообразни. Веганска/Вегетарианска формула. 
 
Прочети още 
 
Fitness & Health lifestyle