Акумулатори на Заводски Цени в София

1
Добави коментар
krisooriso
krisooriso

Търсите ли магазин за акумулатори Varta на прилични цени в София?

Вижте предлаганите от нас акумулаторни батерии с марките Varta, Blitz, Vega и Starline. Всички предлагани стоки са напълно изправни и готови за употреба. Произведени преди не повече от няколко месеца, вие гарантирано получавате пресен акумулатор, защото при нас стоките не залежават.

Погледнете цените и сами ще се убедите в това.

Предлагаме ви и специален онлайн каталог с всички марки автомобили и видовете акумулатори, които ще влезнат на мястото на стария и ще имат достатъчно сила да захранят вашия автомобил. Винаги се консултирайте с нас преди да поръчате,защото ние можем да ви гарантираме, че вашия избор е точен. Има случаи, когато стандартните акумулатори не са подходящи и няма да ви осигурят нужното захранване или размерите са им нестандартни *при корейските и японски превозни средства.

При по-новите автомобили се налага използването  на специален вид акумулатори – AGM, които притежават огромна мощност и не могат да бъдат заменени със стандартен акумулатор със същия капацитет, но много по ниска цена.

Специално за София сме заредили три магазини в района на Южния Парк, Цариградско шосе и Младост 4 до Бизнес Парка. Там може да закупите същите продукти, които виждате тук на същите цени и да се възползвате от голямата отстъпка при връщане на стар неработещ и ненужен акумулатор. Повече инфо вижте ТУК

За хората в цялата България предлагаме бърза и евтина доставка до всяко населено място.

Потърсете ни на посочените кординати за повече информация и запитвания.