Моника Йосифова: Обявихме сватба, но ме е страх

2
Добави коментар
mignews
mignews

Пиарката Моника Йосифова разкри в интервю за „Шоуто на Слави“, че изпитва голяма любов към партньора си Сергей Станишев, но бракът я плаши. Миналата година лидерът на БСП й направи предложение и тя каза своето „да“, като сватбата бе планирана за 2013 г. Моника и Сергей имат дъщеря – Дария. Йосифова има още две деца от предишна връзка.

Пред Слави Трифонов Моника разкри, че Станишев е прекрасен баща, който се грижи страхотно, както за Дария, така и за големите й деца. Именно това накарало майката на пиарката да заобича лидера на БСП, тъй като тя е заклета привърженичка на СДС и първоначално била ужасена от избора на дъщеря си.

„Разбира се, за политика не говорят, защото и двамата са на много различни позиции вкъщи и искат да запазят добрия тон“, разкри Моника. Тя потвърди намеренията си да се омъжи за Станишев, но призна: „Понеже вече имам един брак зад гърба си, изпитвам мъничко страх. И сега нещата са си много добре.“

Моника използва тв изявата си, за да отрече за пореден път политическите обвинения към нея. Тя беше категорична, че не е собственик на 140 декара земи от заменки, а за скандала с несебърските дюни е научила по време на почивка в Истанбул.