Секси подготовка за месеца на любовта » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наближава най-романтичният от всички празници – Свети Валентин! Ден, в който любовта витае из въздуха повече от всякога, ден изпълнен с вълнения и трепети! На 14 февруари емоциите ни завладяват, а страстта ни изпепелява, за да даваме и получаваме огромни дози любов.

Мили дами, ако търсите начин да изненадате своята половинка, направете го изтънчено и секси. Ние няма да ви даваме любовни съвети, защото вие най-добре познавате човека до себе си, но ще ви помогнем с избора на изпепеляващо бельо, с което може да изненадате партньора си.

Денят на влюбените е идеален повод, за да зарадвате мъжа до себе си с нова секси визия под дрехите. Забравете за памучното удобно бельо и заложете на чувствен вариант с гореща кройка и секси материя. Фината черна дантела, прозрачният тюл и мекият на допир сатен са подходящи за повода.

Цветовата палитра също е от значение – класическото черно бельо ще ви помогне да бъдете елегантни в леглото. Страстното червено е за най-горещите момичета, а романтичните дами могат да се спрат на деликатни нюанси като телесно или пепел от рози.

Селектирахме няколко ефектни и чувствени предложения от колекциите на онлайн магазините. Продуктите са от сайтовете: 3suisses.bg, fashionup.bg и laredoute.co.uk. Не забравяйте, че е важно да изберете бельо, в което да се чувствате добре, защото мъжете обичат жената до тях да има самочувствие и най-вече да бъде себе си.

Автор: Делица Цонева