Хамали за почистване на тавани и мазета

1
Добави коментар

Романтичният някога таван, който предизвикваше възхищението ни, се е превърнал в склад за боклуци. Какво ли не е захвърлено там в течение на безвъзвратно отминалите години в живота ни! Не се помайвате. Уведомете фирма „Товарни превози” за проблемите си и ще намерите най- удачното разрешение на проблема.

Тя разполага със специалисти, които ще се заемат с готовност да направят почистване на тавани и мазета. Освен това има здрави, големи чували за изнасяне на боклуците, както и собствен транспорт за извозване до сметищата за специализиран боклук.

На тавана може да са изхвърлени един куп стари вещи и дори мебели. Всички тези ненужни вече боклуци, специалистите ще изнесат навън. Ако има мебели, те ще бъдат демонтирани или строшени и изхвърлени.

Много стари тавани не са на бетонна плоча, а на гредоред, което ги прави изключително опасни и могат да пропаднат. Фирмените специалисти за почистване на тавани и мазета обаче са обучени да се справят с всякакви възникнали проблеми.

Дори в някой ъгъл да бъдат открити стари, разтекли се вече кутии от бог знае какво – стари бои, грундове, лакове, професионалистите от товарни превози ще се справят с тях. Тенекиените кутии отдавна са ръждясали и са се пробили, а съдържанието им се е разтекло по пода. Доверете се на специалистите, които ще се оправят с всякакви химикали, дори с такива, които отдавна не знаете какво представляват. Защото освен, че са неприятни, химикалите са и опасни за човешкото здраве.

Наред е мазето, което също се нуждае от спешно почистване. Касетки от плодове и зеленчуци, дузини празни буркани, чували с овехтяли дрехи, стари мебели и още един куп непотребни неща налагат спешно да извикате фирма за почистване на мазе. Това всичко се търкаля в компанията на изпадала мазилка, изкъртен под и какво ли не още. Наетите специалисти с готовност ще се заемат с почистването на мазето ви. Ще съберат боклуците в чували и ще ги изхвърлят на съответните места, където да бъдат рециклирани.