Хранителни добавки » Mex Nutrition » Гейнъри » Топ 10 Гейнъри » Size Max 15 Lbs. 6.800

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

 

Няма евтини захари и растителни протеини! Само най- първокласни източници на протеини, въглехидрати и хранителни мазнини!

 

 

Високо качество на маса изисква високо качество на хранене!

 

 

Максимален размер – най-добрият избор за придобиването на мускулна маса!

Обезщетения за максимален размер:

 

Драматичното нарастване на без мазнини маса! Изгражда мускулите не на мазнини.  

Дава ви постоянна доставка на хранителни вещества и енергия, необходима за тежки тренировки и мускулна печалба

Може да ви помогне да се прекъсне плато и възстановяване на напредък във фитнеса

Само качествени продукти с висока хранителна стойност, № евтини захари и пълнители.

Пристрастяване вкус!

ПРЕДИМСТВА максимален размер:

 

Режещи ръба формула, подкрепени от науката и практиката

Високо съдържание на протеин – 29% (от сухата маса)

МСТ и есенциални мастни киселини за допълнителна енергия и възстановяване

Не подуване на корема или газ

Нискомаслени Ниското ниво на въглехидрати GI

Глутаминови пептиди за по-добро възстановяване и храносмилането

Пълен 60 порции – пълен месец за доставка

 

 

Всеки, който се е опитал да изгради мускули и сила, знае колко трудно е да се поемат достатъчно количество на ключови хранителни вещества, необходими за растежа. Организиране на няколко солидни ястия всеки ден се оказва трудно за много хора, които просто нямат време. Тегло печелившите се вписват добре в тези ситуации и да предложи бързо и лесно решение за задоволяване на дневните хранителни нужди на атлета.

 

 

РАЗМЕР MAX има хранителен профил превъзхожда всеки друг продукт на пазара!

 

РАЗМЕР MAX предлага лесно смилаема с висока биологична стойност (BV) Разширена протеинова матрица, необходими за мускулното възстановяване и възстановяване след интензивно обучение тегло. РАЗМЕР MAX съдържа научно разработен точно дажба на бавно и бързо усвояващи се протеини, които осигуряват постоянен приток на аминокиселини към възстановяването на мускулите. Освен РАЗМЕР MAX осигурява свободна форма на ключови аминокиселини, които са известни като „естествен анаболен“: L-левцин, L-валин и L-изолевцин, помощ във възстановяването и помагат на организма да поддържа положителен азотен баланс.

 

Максимален размер е почти изцяло без захар!

 

Въпреки някои минута компонент на нашата система за ароматизиране MAX SIZE не използва евтини захар, плодове, тъй като повечето продукти с ниско. Ние знаем, че чистата мускулна маса изисква постно диета. Сложни въглехидрати дават продължителна и постоянна доставка на енергия и да се създаде благоприятна среда за мускулния растеж. Ето защо ние използваме най-добрите източници на въглехидрати, които са на разположение днес: органични овес и ечемик. Нисък гликемичен индекс (ГИ), забавят храносмилането, високо съдържание на фибри – овес и ечемик предлагат най-доброто решение за допълнителни калории, които се добавят към стойността на ежедневната си хранене и да ви помогне да натрупате мускули, а не мазнини! Естествено органични фибри в нашата въглехидрати смес също помага за контрола на холестерола, кръвната захар и има много други доказани ползи за здравето, които други източници на въглехидрати не се.

 

Максимален размер е почти изцяло без мазнини!

 

РАЗМЕР MAX съдържа много малко мазнини в форми на есенциални мастни киселини, които всъщност помага на тялото ви изгаря мазнините, вместо да го приберете. Те също помагат с храносмилането и възстановяване в съвсем различни пътища от влакна и въглехидрати.

 

РАЗМЕР MAX съдържа специална патентована смес, която помага с хранителен използване и разделяне, ускорява възстановяването и насърчава анаболизма.

 

– Глутаминови пептиди:

стимулиращи ефекти на L-глутамин е ограничено от неговия храносмилането. Свободен глутамин трябва да се приема на празен стомах, за пълните ползи да бъдат използвани. Ето защо решихме да се включат пептидни глутамин, вместо на (без) L-глутамин в нашата формула. Това е естествената форма на глутамин, в която откриваме в пълнозърнестите храни, които органът предпочита за храносмилането. Нашите специални пептиди, глутамин са до пет пъти по-ефективен от други формули, наддаване на тегло, използващи редовно L-глутамин. Подобряване на храносмилането, обема на клетките и възстановяването са само част от неговите предимства.

 

– Алфа липоева киселина: 

Подобрява хранителни вещества разделяне. Мускулите ще получават хранителни вещества с приоритет. Той също така работи в синхрон с креатин!

 

– Витамини и минерални смес: 

Интензивно обучение увеличава необходимостта не само калории, но микроелементи и хранителни вещества, както и на тялото. При невъзможност за предоставяне на някои от тях ще наруши възстановяване. 

* Храносмилателна смес ензим – осигурява максимално използване и усвояване на всички съставки в максимален размер