Хранителни добавки » Mex Nutrition » Протеин » Суроватъчен протеин » American Standard Whey 5 Lbs.

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

MEX American Standard WHEY е перфектната комбинация от високо качество, много вкус и ненадмината стойност!

Ultra и микро-филтриран суроватъчен протеин

Студената филтриран суроватъчен протеин изолат

Добавено L-глутамин и BCAA  

Аспартам

Суроватъчните протеини като единственият източник

Аспартам 

Ниско съдържание на въглехидрати 

Ниско съдържание на мазнини 

Идеален аминокиселинен профил 

Лек освежаващ аромат

Подобряване на спортните постижения

Подобряване на храненето

Поддържа по-икономична, по-плътни мускули

Лесен за използване

Не подуване на корема и стомашно разстройство

Смесва се лесно, страхотен вкус

Ненадмината стойност

Прочети още :

Фитнес и Здраве

MEX American Standard WHEY е вкусен и освежаващ шейк, научно формулиран, с цел да намали времето за възстановяване на мускулите и да зареди с гориво вашето тяло след интензивни тренировки! 

 

Защо имате нужда от суроватъчен протеин? 

 

Интензивно трениране с тежести изисква достатъчно количество протеини за оптимално възстановяване. Експертите съветват 1 грам протеин за всеки килограм телесно тегло. Спортистите трябва да консумират 4 до 6 хранения на ден съдържащи месо, яйца или мляко, за да се получат това количество протеини. Но консумацията на толкова много храна може да бъде трудна, да струва цяло състояние и да бъде нездравословна, заради допълнителни мазнини и захар. Суроватъчния протеин е носи ползи, там където всички други се провалят. Той е удобен за използване, лесен за усвояване и без захар и мазнини. 

 

Ако имате намерение да използвате суроватъчен протеин – MEX American Standard WHEY е най-доброто решение! 

 

Нашия Whey е най-добрият избор за предоставяне на тялото на много необходими хранителни вещества за възстановяване и изграждане на мускулите. Нашия WHEY е с ниско съдържание на мазнини и захар, богат на всички незаменими аминокиселини; бързодействащ и незабавно стимулира възстановяване на мускулите! 

 

Можете лесно да го забъркате навсякъде и по всяко време и поддържате здравословна и мускулноизграждаща диета. 

 

Как го правим? 

 

Тайната на нашия успех е използването само високо качество на източници на WHEY. Ние комбинирахме микрофилтриран суроватъчен протеин изолат (WPI) със студена филтриран суроватъчен протеин концентрат (WPC). WPI е най-бързо действащ протеин, доставящ аминокиселини за гладните мускули за минути, вместо за часове. WPI увеличава задържането на азот и синтеза на протеини по-добре от всеки друг източник на протеин. WPC от друга страна съдържа големи протеинови фракции и растежни фактори като IGF-1, имуноглобулини и лактоферин. Те стимулират собствените механизми на организма растежа и имунната система. Тази уникална комбинация от бързодействащ и комплексен протеин ви дава по-добри резултати в сравнение с всяка от тях поотделно. Има синергия за добавени ползи. 

 

Друго ключово предимство в MEX American Standard WHEY е най-добрият аминокиселинен профил. Повече изграждащите мускулите разклонени аминокиселини (ВСАА) антикатаболен глутамин, отколкото всеки друг протеин на пазара. 

 

MEX American Standard WHEY инстантен протеинов шейк, който освежава и не причинява подуване или стомашен дискомфорт. Използвайте го преди или след тренировка, като заместител на хранене или просто допълнение към всяко хране през деня и се наслаждавайте на бързи и дълготрайни резултати!