Магнитна микрослушалка без кабели към телефина с блутут +1г гаранция

1
Добави коментар
microslushalka
microslushalka

М – Магнитите са изработени от естествени магнитни материали и не се нуждаят от абселютно никакво захранване. Работи само с примките, оборудвани с аудио усилвател. В комплекта е включено специално приспособление за вадене на микро слушалка от ухото.

С този невидим bluetooth приемник можете обселютно безжично да свържете блутут примката с Вашия GSM. С вградения 3 вата акумулаторен аудио усилвател ще имате силен и чист звук в микрослушалката M6 , М7 (с цвят на ухото) или М- магнитната мини слушалка . Освен това блутут устройството е оборудвано с бутони за усилване и намаляване на звука, бутон за спиране на звука (mute) и SOS бутон за сигнализиране (вместо обичайното подозрително кашляне и ръмжене), който ще Ви помогне в случай на някаква нужда може да сигнализирате без да приказвате като изпращате звуков сигнал за обратна комуникация към отсрещната страна по време на разговора.

 За по подробно обяснение за продукта моля използваите контактната информация от този линк:

 

 

Посетете нашия профил тук ще видите всички най-нови невидими модели микрослушалки за преписване.

Тук можете да видите и всички възможни модели микрослушалки на едно място. В този сайт можете да получите доста подробна информация отностно всеки модел стига да знаете къде и как да търсите. То и примерен сайт където има всички снимки на видовете микрослушалки на едно място.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО  http://www.microslushalka.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=125:mikro-slushalkata-i-induktivnata-usilena-blutut-ogarlitza&catid=38:bluetooth-mikroslushalki&Itemid=66#ixzz2IycSFWJW

 

За повече информация за 100%  невидима и безжична комуникация посетете :

http://qko.bg/

http://microslushalka.eu/

http://microslushalka.olx.bg/