Облечи се в дълготраен изискан аромат! Дамски парфюм Paco Rabanne Lady Million 80ml или Мъжки парфюм Paco Rabanne 1 Million…

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Дамската версия на един от най-популярните аромати, лансирани през последните години – 1 Million, най-накрая се появява, вдъхновена от златото и богатството, с изискана ароматна кoмпозиция.Връхни нотки: нероли, амалфи лимон, малина. Сърдечни нотки: жасмин, цвят африкански портокал, гардения.

Базисни нотки: пачули, бял мед. 

Paco Rabanne представи новия си зашеметяващ мъжки парфюм – 1 Million (Paco Rabbane – One million). Това е свеж и чувствен парфюм, представляващ власт, богатство и лукс. Безупречната красота на флакона и свръхмодерния му дизайн с интерпретацията на златно кюлче ни поставя пред дилема: кое искаме повече флакона или парфюма … а отговорът е ясен: и двете. Ароматът е също така впечетляващ както флакона. Жизнерадостно начало със светли и искрящи ухания. Свежестта на грейпфрута, ментата и червената мандарина във върховите нотки е покана за омайващи срещи. Сърцето на аромата е съставено от роза, канела и подправъчни нюанси. Ароматът разкрива върховна кадифена хармония от кожа, бяло дърво, и есенция от индонезийско пачули. Резултатът е впечетляващо ароматно многообразие, създадено за съвремения мъж, който се обръща лице в лице към идеите си. Вкуса към хубавите коли, преследването на съкровище или спечелването на красива жена … удоволствия и желания – всичко бляскаво, което ни замайва и е пиршество за сетивата ни предлага да му се насладим. С неоспоримо чувство за хумор той използва очарованието си, за да получи всичко което желае с едно щракване на пръсти … Нотки: грейпфурт, червен портокал, мента, роза, канела, подправки, светла кожа, бели гори, синтетична амбра, пачули.  

Има няколко трика и съвети, които ще са ви от полза:

Косата Напръскайте първо косата си, тя задържа всякакви аромати за дълъг период от време.

Пулсиращите точкиПарфюма ухае с цялата си сила, когато е поставен на определени пулсиращи точки от тялото. Кои точки съхраняват уханието дълго? Прилагайте парфюма зад ушите, на китките, на сгъвката на лакътя, в основата на вратът. Това са места където пулсът ви е най – изразен.

Дрехите Добре е да пръснете малко парфюм и подрехите си и то на точно определени места – по яката или подгъва, а в гардеробаси сложете тампон напоен с желания от вас парфюм, така дрехите ви ще попият аромата. 

Условия

Ваучера е валиден от 22.01.2013г. до 22.02.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък  

Ваучерът включва: Облечи се в дълготраен изискан аромат! Дамски парфюм Paco Rabanne Lady Million 80ml или Мъжки парфюм Paco Rabanne 1 Million 80ml за 44 лв!

Поръчката се извършва на телефон: 0882565937

Доставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността да доставката за цялата страна – 3,15 лв. с куриерска фирма Европът. Доставката се извършва до 5 работни дни след подаване на заявката.

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.