групово пазаруване- 79% отстъпка за красива усмивка с дентална избелваща система White Light от Магнифико Трейд, София – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

НЕВЕРОЯТЕН ЧАР С НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА УСМИВКА САМО ЗА 7.90 ОТ МАГНИФИКО ТРЕЙД!

Избелването на зъбите със система WHITE LIGHT е иновативен метод, пренасящ избелващите процедури от зъболекарския кабинет в дома. Активната съставка на системата е карбамид пероксид 10%. Това е същата съставка, която зъболекарите използват при скъпоплатените избелващи процедури. Съставката има силен избелващ и антибактериален ефект.

Системата WHITE LIGHT притежава всички предимства на нормалната лазерна процедура за избелване на зъбите, като същевременно е по-ефективна, на по-достъпна цена, с привлекателен външен вид и лесна за употреба. Избелване на зъбите при стоматолог е от 500 до 1000 лв.

Усъвършенстваните светлинни лъчения действат като инхибитор върху специфично формулирания гел, вследствие на което се наблюдава бързо премахване на повърхностни и дълбоко внедрени петна по зъбите. Така че, ако на момента искате по-бели зъби, за да бъдете по-представителни на важно събитие или просто търсите бърз начин да се сдобиете с бляскава усмивка WHITE LIGHT ще ви осигури бързите резултати, от които имате нужда.

Методът за избелване е тестван в професионалната стоматологична практика по целия свят в продължение на години и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба.

Офертата включва:

Дентална избелваща система White Light – 1 комплект

Комплектът съдържа:

1 бр. машинка за избелване;

2 бр. силиконови скоби;

2 бр. тубички гел за избелване(всяка една от тях е достатъчна за около 20 процедури)

Ефектът на системата WHITE LIGHT е от 6 месеца до 2 г., в зависимост от денталната хигиена и ограниченото приемане на храни и напитки с оцветяващи свойства, като червено вино, кафе, чай, цигари и др.

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово