Подарени с любов! Луксозен Букет от Белгийски Бутикови Трюфели 17 бр. опаковани като цветя само за 18,50лв. вместо за 37лв….

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Искате да зарадвате любимият човек за Празниците? Защо не с луксозен букет от колекция финни бутикови трюфели опаковани като цветя!

Трюфелите са класически шоколадови изкушения – богатият вкус на шоколада се комбинира с разтапяща се среда от сметана, шоколад и добавки – можете да усетите целия вкус, който гали небцето ви. Нашите трюфели се изработват от Белгийски шоколад, фина сладкарска сметана, обезсолено натурално масло и изцяло натурални ядки, ликьори, карамел, плодове и подправки. Трюфелите се изработват изцяло по ваша поръчка и може да ви предложим още вкусове, които не сме предложили тук. 

Информация:Комплектът съдържа 17 бр трюфели. При над 15 бр имате микс от 3 вкуса. При празнични дати имаме възможност да ви направим и по-разнообразен микс, но стандартната поръчка е с 3 вида вкус.  По желание, може да добавите и допълнителни трюфели, като всеки брой е на цена 0. 60 стотинки. Времето за изработка е до 3 работни дни, затова моля съобразявайте срока на поръчките си. Възможно е да има промяна в цветовете на опаковката по ваше желание или ако изчерпаме наличността на някой цвят – в този случай ще ви пишем когато приемаме поръчката ви. 

Оригинален букет от разнообразни вкусове шоколадови бонбони трюфел. Всички бонбони се правят в момента на поръчката ви.

Онлайн магазин „Charmy Rose“ предлага изделия на световно известни производители, наред с авторски бижута и сувенири. Предложенията за дрехи и аксесоари са изцяло съобразени с модните тенденции и са на световни производители с доказано качество.  Колекцията от подбрано бельо е съблазнителна и атрактивна. Шоколадовите изкушения са създадени от майстор кулинар с дълъг опит, който може да изпълни Вашите сладки желания. Сериите от натурални СПА продукти и козметика се изработват специално за Вас в момента на  поръчката. Ръчно изработени кристални египетски шишенца за парфюми могат да бъдат напълнени с парфюм, създаден по Ваша поръчка. Можете да си подберете фън шуй амулет, допитвайки се до специалист или да обогатите дома си с ароматни масла и свещи, с красив текстил или кристал. 

Очаквайте още наши изгодни оферти!

Условия
Ваучерът е валиден от 28.01.2013г. до 28.02.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Ваучерът включва: Подарени с любов! Луксозен Букет от Белгийски Бутикови Трюфели 17 бр. опаковани като цветя само за 18,50лв. вместо за 37лв. от Charmy Rose!

За допълнителни въпроси се обръщайте към доставчика на стоката на тел: 0896 76 44 45

След закупуване на ваучер изпратете трите си имена, телефонен номер, адрес за доставка, вид на поръчката и код и парола на ваучера на e-mail: [email protected]

Моля посочете и вашите вкусове за приготвяне на Трюфелите – тъмно синьо за мъже и варианта на снимката за жени

Времето за изработка е до 7 работни дни , затова моля съобразявайте срока на поръчките си. 

Доставката е с Еконт за сметка на клиента – до офис или до адрес по желание

Намалението може да се ползва само от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на  www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.