УАУ! Това момиченце се превърна в истински с*кс символ

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Това момиченце се превърна в истински с*кс символ

Познахте ли коя е тя?!

Малкото момиченце от снимката не се е променило много. Днес тя вече е пораснала и дори самата тя стана наскоро майка. Но изписаните черти на лицето, малкото носле, плътните устни и съблазнителните очи си останаха същите.
Познахте ли кое е момиченцето с плитките и сините очи от фотото?

Малката Меган

Това е американската актриса Меган Фокс, която само преди няколко месеца роди първото си дете. Днес Меган съвсем не изглежда толкова невинно, колкото на тази снимка. С множество татуировки по изваяното си тяло, екзотичен поглед и много лъхащ с*ксапил, тя е обявена за един от с*кс символите на нашето време.

Тя е един от с*кс символите днес

Злите езици не спират да шушукат, че 26-годишната звездна майка не е само естествено красива, но и си е помогнала малко тук и там с пластични операции и други естетични процедури. В началото на кариерата си Меган бе сравнявана с Анджелина Джоли и дори се говори, че тя целенасочено е работела за тази прилика. Това, което обаче виждаме от детската снимка на Меган, е, че тя в действителност си е била много сладка, с изящни черти и естествена красота още като малко момиченце.

Сега остава да видим дали синът на Меган Фокс ще вземе невероятните очи на мама или плътните й устни, и като порасне ще подлудява момичетата.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: