Дамските обувки и женските интереси

1
Добави коментар
r5857
r5857

Дамските обувки са средство за придвижване пеш, както и неделим моден аксесоар. Според мъжете, обувката е пряко свързана с красотата на женския крак, и изразява женския сексапил, интереси и елегантност.

Мацки, нямате ли половинка до себе си? Чудите се как да забиете и да извоювате нечие мъжко сърце? Сега ще ви дадем малко съвети, за това как и с какви обувки да се обуете, за да откриете точният мъж за вас, и да покорите сърцето му, както и да го задържите за дълго до себе си! Точните обувки за вас, са тези, с високите токчета.

Ако искате да забиете мъж, и то още на първата ви среща, би трябвало да сте минали вече през магазина за обувки, и да сте взели за вас такива с високо токче. Тези видове дамски обувки, подчертава женската красота, изтънява глезените, и прави дамската походка значително по-еротична и предизвикателна. Не само обувките ви са фактор, но мъжете заглеждат жените от долу на горе, така че добре ги съчетайте с мини роклята, чантата, прическата, дори и с гривничката на ръката си. Ако роклята ви е къса и черна, добре би било да сложите прозрачни чорапки със силикон, така че като седнете, и кръстосате нежните си крачета, погледа му да се фокусира в дантелата на чорапа ви, както и в тънкото токче не обувките ви. Повярвайте, наистина има ефект.

С червени, черни, или лачени обувки ще го пленим по лесно?

Лачените дамски обувки са доста по бляскави от матовитте, и това дразни окото, но правилото е отново да са на тънък и висок ток. Защо не експериментирате, и не пробвете да сте обута в някой различен цвят като зеленото, оранжевото, цикламеното или обувки в цветовете на зебрата. Имайте в предвид, че летните и ярки цветове, винаги придръпват погледа не само на мъжа, а и на всички останали, и им действат влудяващо. Може да пробвате да обуете и такива в комбинация от черно с червено, или зелено с оранжево. Една мадама, обута в цветни обувки, винаги би се отличила от съперничките си.

Ако сте засукана мацка, имате доста обувки, но нямате точно за повода, има един сайт, на който му казват Hitobuvki.com, в който можете да изберете за вас, най-красивата дамска обувка, която сте носили до сега. Освен че ще утолите жаждата си за удобство, но и ще сте изглеждате доста добре!